Fost preşedinte s-a împuşcat în gât, pe modelul Adrian Năstase, cu câteva momente înainte să fie arestat de poliţie!

Ultima oră! Ideea lui Adrian Năstase de a se împuşca în gât chiar în momentul arestării a fost preluată şi de un fost preşedinte. Acesta şi-a tras un glonţ în gât chiar în momentul în care poliţia îi intra pe uşă pentru a-l aresta în cazul unui dosar deschis pentru o presupusă spălare de bani.

RomaniaTV.net
17 apr. 2019, 12:59

UPDATE: Fostul preşedinte peruan Alan Garcia, în vârstă de 69 de ani, a decedat miercuri după ce s-a împuşcat în cap pentru a evita arestarea într-o anchetă de corupţie, transmite presa locală, citând membri ai familiei, aflaţi la spitalul din Lima unde ex-preşedintele a fost internat şi supus unei operaţii de urgenţă, potrivit Reuters.

Ştirea iniţială:

Alan Garcia, în vârstă de 69 de ani, fostul președinte al Perului, s-a  împușcat în gât cu doar câteva momente înainte ca poliția să-i spargă ușa de la intrare ca să-l aresteze, scrie Dailymail.

Fostul preşedinte trebuia să fie chestionat pentru presupusele spălări de bani, însă a fost dus de urgență la spitalul Casimiro Ulloa din Lima, după ce s-a împuşcat singur, încercând să se sinucidă, la fel ca fostul premier Adrian Năstase.

Decizia sa vine după ce țara vecină, din America de Sud, Uruguay a respins cererea sa de azil la sfârșitul anului trecut.

Channel TV, o televiziune locală americană, a raportat că Garcia a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și a fost în stare critică. Mai mult, a difuzat imagini ale fiului și suporterilor lui Garcia care sosesc la spital pentru a-l susţine.