ULTIMA ORĂ! Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID. Plecarea de la Barcelona prinde contur

Atacantul argentinian Lionel Messi pare să facă un pas în plus către plecarea de la FC Barcelona, după ce nu s-a prezentat duminică la centrul de antrenament al clubului catalan în vederea efectuării testelor pentru depistarea coronavirusului.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 09:56
ULTIMA ORĂ! Messi nu s-a prezentat la testul pentru COVID. Plecarea de la Barcelona prinde contur

Toţi jucătorii şi staff-ul au fost convocaţi duminică dimineaţă pentru a efectua testele PCR de detectare a noului coronavirus înainte de reluarea antrenamentelor de luni, majoritatea prezentându-se la centrul sportiv Joan Gamper.

Lionel Messi, care era convocat la ora 10:15, conform presei, nu a fost văzut la faţa locului, spre deosebire de prietenul său, atacantul Luis Suarez, cu care vine în mod regulat la antrenament.

Messi a trimis un fax marţi responsabililor Barcelonei, prin intermediul avocaţilor săi, în care conducerea clubului era înştiinţată că jucătorul nu se va prezenta la această testare şi nici la primul antrenament sub comanda noului antrenor Ronald Koeman luni, conform presei.

Messi, în vârstă de 33 de ani, sub contract cu FC Barcelona până pe 30 iunie 2021, a anunţat clubul că doreşte rezilierea „unilaterală” a contractului.

După umilitoarea înfrângere cu 8-2 suferită în faţa lui Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, obosit după un sezon stresant şi nemulţumit de proiectul sportiv prea puţin convingător, Messi şi-a pus ameninţările în practică, fiind decis să pună punct experienţei cu FC Barcelona.

Citeşte şi: Neymar şi Nike au încheiat parteneriatul care îi lega de 15 ani