ULTIMA ORĂ Novak Djokovic are coronavirus. Şi soţia lui a fost testată pozitiv cu COVID 19

Liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic, nu a fost împăcat cu ideea de a face o pauză de la tenis până când pandemia de COVID 19 va fi ţinută sub control, aşa că, în timp ce toate marile turnee se anulează sau se amână pentru la anul, Nole a organizat propriul său turneu demonstrativ.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 11:58
ULTIMA ORĂ Novak Djokovic are coronavirus. Şi soţia lui a fost testată pozitiv cu COVID 19

După ce Borna Coric, Grigor Dimitrov şi Viktor Troicki au fost deja depistaţi pozitiv, în urma participării la Adria Tour, turneul organizat în Balcani de liderul ATP, Novak Djokovic, testul acestuia era aşteptat marţi, pentru că a refuzat să se testeze în Croaţia şi a mers în Belgrad.

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune”, a comunicat marţi echipa lui Nole.

Citeşte şi: Reacţiile împotriva lui Djokovic sunt tot mai vehemente, după ce la turneul organizat de el s-au infectat şase persoane VIDEO