ULTIMA ORĂ Prima reacţie a lui Marcel Ciolacu după ce Nelu Tătaru l-a demis pe Adrian Streinu-Cercel

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, joi, la Timișoara, că Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății.

RomaniaTV.net
23 apr. 2020, 13:16
ULTIMA ORĂ Prima reacţie a lui Marcel Ciolacu după ce Nelu Tătaru l-a demis pe Adrian Streinu-Cercel

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, la Parlament că ministrul Sănătăţii ar trebui să aibă alte priorităţi, în loc să se răfuiască cu specialiştii.

„Eu, în locul domnului ministru Tătaru, m-aş ocupa de urgenţele României, de spitale, nu să schimb sau să am vendete personale cu anumiţi specialişti”, a declarat Ciolacu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „PNL îşi bate joc de români! Blochează la CCR, din nou, amânarea ratelor la bănci”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, joi, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei speciale anti-Covid din Ministerul Sănătăţii şi nici nu mai este membru al acesteia. Locul său a fost luat de Adriana Pistol, de la Institutul Naţional de Sănătate Publică. 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, la Timişoara, că profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis din fruntea Comisiei anti-covid din Ministerul Sănătăţii.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-Covid, era chiar preşedinte. Noi avem discuţii, sunt propuneri, le gândim, dar nu am putut să fiu de acord cu dânsul, de asta am spus, gândim şi oportunităţi, dar nu pot fi de acord. Apariţia acelui plan de vacanţă nu a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri, anumite gândiri, dar decizia a fost de a-l demite din funcţia de preşedinte al acestei comisii. I-am comunicat şi dânsului acest lucru, în comisia ştiinţifică de la nivelul ministerului ne mai făcând parte şi ne mai fiind nici preşedinte. Nu a obiectat”, a declarat NeluTătaru.