Ultima oră: Simona Halep s-a retras înainte de debutul sezonului de zgură! Ce a făcut-o să ia o decizie radicală

Simona Halep a decis să se retragă de la turneul de la Oeiras chiar înaintea debutului în sezonul pe zgură. Românca, revenită în circuit după o suspendare redusă la 9 luni de către TAS, a anunțat inițial că va participa la competiţia din Portugalia, la care primise un wild card.
Filip Stan
11 apr. 2024, 20:52
Ultima oră: Simona Halep s-a retras înainte de debutul sezonului de zgură! Ce a făcut-o să ia o decizie radicală
Ultima oră: Simona Halep s-a retras înainte de debutul sezonului de zgură! Ce a făcut-o să ia o decizie radicală

Simona Halep s-a retras înainte de debutul sezonului de zgură! Fostul lider WTA i-a anunțat pe organizatorii turneului de la Oeiras că nu va mai putea participa, probabil din cauza unor probleme medicale la genunchi. „Sunt foarte încântată să adaug încă un turneu în calendarul meu. La revenirea în circuitul WTA, îmi doresc să joc cât mai multe meciuri posibil și faptul că am acceptat acest wildcard îmi dă posibilitatea să fac acest lucru în fața publicului din Portugalia. Vreau să le mulțumesc organizatorilor că m-au invitat și abia aștept să fiu acolo”, spunea Simona Halep înainte de retragere.

Citeşte şi: Câte clase are, de fapt, Ion Ţiriac. Miliardarului nu prea i-a plăcut şcoala!

Eliminată în primul tur la WTA Miami, la revenirea sa în tenis după o pauză de un an și jumătate, Simona Halep trebuia să își facă debutul pe zgură la Oeiras, un turneu de categorie inferioară, WTA 125. Cu toate acestea, problemele medicale par să fi întârziat revenirea completă a româncei, anunţă sport.ro.

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a dezvăluit, recent, Simona Halep.

Citeşte şi: Dănuţ Lupu, dezvăluiri tulburătoare despre viaţa în închisoare. „Nu poţi să faci asta trei zile la rând. Mori, te cureţi, nu ai cum!”

De menționat că Simona Halep a acuzat și o afecțiune la umăr, care a împiedicat-o să joace pentru România contra Ucrainei, în Billie Jean King Cup, la finalul acestei săptămâni. Următorul turneu programat pentru Simona Halep este cel de 1000 de puncte de la Madrid, care va începe pe 22 aprilie.

Citeşte şi: Cum a reuşit Dorinel Munteanu să se lase de băutură. „Eram umflat la faţă, neîngrijit. Mă uitam în oglindă şi nu-mi venea să cred cum ajunsesem”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!