Ultima şansă pentru Şerban Ionescu: medicii recomandă să fie transferat la Viena

Şerban Ionescu s-a împotrivit campaniei de strângere de fonduri iniţiate de actori, deşi are mare nevoie de bani. Actorului i s-a recomandat internarea de urgenţă la Viena. Cum borrelia, boala provocată de muşcătura unei căpuşe, este foarte rară în România, specialiştii de la spitalul S.R.I. i-au dat ca ultimă şansă internarea într-o clinică specializată din Viena.

RomaniaTV.net
15 mai 2012, 06:43
Ultima şansă pentru Şerban Ionescu: medicii recomandă să fie transferat la Viena

Şerban Ionescu s-a îmbolnăvit de borrelia, o maladie care afectează sistemul muscular şi cel neurologic. Medicamentele nu au avut efectul scontat, starea lui de sănătate s-a agravat, fiind internat la spitalul S.R.I. „Agappia Ionescu”, însa chiar şi specialiştii de aici s-au văzut neputincioşi în faţa acestei situaţii.

Medicii nu prea au soluţii, aşa că i-au spus că trebuie să meargă la Viena, unde să facă un tratament constant. Acolo au mai fost multe astfel de cazuri şi chiar ar avea şanse reale să se facă bine, scrie cancan.ro.

Colegii actorului, în frunte cu Horaţiu Malaele şi Silviu Biriş, au pornit o campanie de strângere de fonduri, tratamentul pentru borrelia fiind unul foarte costisitor.

Potrivit sursei citate, Şerban şi Magda nu au banii necesari pentru a merge la Viena, aşa că trebuie ajutaţi. Şerban nu şi-a dorit strângerea de fonduri, lui nu-i place să se vaite, să ştie lumea că suferă. Horaţiu Malaele s-a dus la el personal şi i-a explicat că trebuie să se lase ajutat.

Pentru marele actor s-a creat un cont în care toţi cei care doresc pot dona bani, iar pe data de 26 mai se va juca piesa „Dineu cu prosti”, în care actorul a interpretat un rol. Atunci va avea loc evenimentul de strângere de fonduri propriu-zis, pentru ca Şerban să poată pleca la tratament la Viena.

Cei care vor să-l ajute pot dona bani în contul deschis pe numele actorului.

Numar cont: RO 19RNCB0318050015460001
Titular: SERBAN IONESCU
Banca Comerciala Romana
Sucursala Piata Rosetti