Ultima săptămână cu VENUS, planeta iubirii și a banilor, în perfecționista Fecioară. TRANSFORMĂRI uluitoare pentru aceste CINCI zodii!

În viața ta sentimentală, veștile sunt bune, dar nu fi grăbit, pentru că inimii nu-i place să fie grăbită! Așadar, lasă timpul să-și facă lucrarea sa tandră.

31 oct. 2023, 17:49
Ultima săptămână cu VENUS, planeta iubirii și a banilor, în perfecționista Fecioară. TRANSFORMĂRI uluitoare pentru aceste CINCI zodii!

După o vară incendiară, cu Venus directă apoi retrogradă în spectaculosul Leu, a urmat o perioadă eficientă și hotărâtă, cu planeta iubirii și a banilor în Fecioara cea perfectionistă și muncitoare. Prin adoptarea energiei perfectioniste a lui Venus în Fecioară într-un mod pozitiv, te poți înrădăcina în ceea ce meriți, permițând în același timp imperfecțiunilor să creeze un spațiu mai bun pentru iubire.

Venus va mai sta în Fecioară până în 8 noiembrie 2023, după care va reveni în zodia care îi este casă – Balanța, până în 4 decembrie 2023. Pe măsură ce iubăreața Venus se apropie de casa sa, aceste cinci zodii trec prin transformări uluitoare. Iată cum va fi pentru ele ultima săptămână cu Venus în Fecioară.

RAC
Niște vibrații minunate se anunță în zilele ce vin! În viața ta sentimentală, veștile sunt bune, dar nu fi grăbit, pentru că inimii nu-i place să fie grăbită! Așadar, lasă timpul să-și facă lucrarea sa tandră. În viața ta profesională, evenimentele vor fi agitate, iar tu vei avea tendința să fii destabilizat. Ia măsuri și încetează să te bazezi pe metodele vechi din trecut. Lumea se schimbă, iar tu trebuie să mergi în pas cu ea, fără să te agăți cu disperare de valorile trecutului. Astfel, vei putea profita la maximum de vibrațiile excelente din jurul tău în acest moment.

Cei patru nativi din zodiac care au norocul scris în frunte în următoarele săptămâni. Ce se schimbă în viețile lor

LEU
Urmează o perioadă minunată, deoarece toate vibrațiile din acest moment sunt neuniforme și vor deschide o perioadă relativ favorabilă. Apropie-te de ceilalți, reinnoiește-ți ideile, informează-te și comunică ceea ce gândești, dar încetează să încerci să implici familia și prietenii în proiectele tale. Personalitatea ta puternică trebuie să fie flexibilă, pentru că astfel vei vedea cum inițiativele tale se concretizează foarte rapid. În timp ce aștepți, reîncarcă-ți viața sentimentală redescoperind farmecele persoanei pe care o iubești.

Horoscop de Halloween. Zodia care ‘va găsi un fel de diamant’. Cristina Demetrescu: „Se ating cele mai sensibile tumori”

FECIOARĂ
Va trebui să iei în considerare remarcile colegilor tăi cu orice preț. Opiniile lor se pot dovedi adesea foarte profitabile pentru companie. În plus, ar trebui să te adaptezi situațiilor neașteptate care vor apărea de acum înainte. Personalitatea ta instinctivă și creativă nu ar trebui să îți stea în cale atunci când îți delegi responsabilitățile și te adaptezi la situațiile noi. Te afli într-o perioadă de vibrații slabe, și singurul lucru care îți va permite să rezolvi dificultățile actuale este să fii un ascultător foarte bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.