Ultima săptămână din septembrie 2023 aduce planuri mari pentru aceste trei zodii. Vezi cine dă lovitura în amor!

Din fericire, săptămâna aceasta va fi minunată pentru trei zodii referitoare la dragoste și creativitate.

27 sept. 2023, 10:47
Ultima săptămână din septembrie 2023 aduce planuri mari pentru aceste trei zodii. Vezi cine dă lovitura în amor!

Ne uităm la o săptămână care este plină de tranzite ale lui Jupiter și, deoarece săptămâna aceasta, 25 septembrie – 1 octombrie 2023, ne duce printr-o Lună Plină în Berbec și ne duce acasă, sănătoși și în siguranță.

Aceasta este o săptămână de împărtășire extraordinară. Ideile vor fi transmise și ne vom găsi inspirație în gândurile și acțiunile partenerilor noștri iubiți. Săptămâna aceasta ne oferă Venus pătrat Uranus, ceea ce ne asigură că viețile noastre amoroase nu sunt plictisitoare și, pe măsură ce ne apropiem de Luna în conjuncție cu Neptun, vom putea spune cu siguranță că prin orice trecem cu acest partener al nostru merită.

Horoscop rune. Zile confuze, valuri de negativitate, frustrări, pierderi băneşti. O singură zodie este lovită de noroc

Gândim limpede datorită tranzitelor planetare pe care le avem alături în săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023.
Trei semne zodiacale vor învăța că este bine să vorbim și să fim auziti. Uneori, asta e tot ce ne dorim… ca cineva să ne audă și să ne vadă. Săptămâna aceasta ne arată că nu suntem singuri sau că nu suntem doar un satelit care se învârte în jurul ideii de iubire. Suntem chiar acolo, în ea. Suntem îndrăgostiți și simțim fiecare secundă în această săptămână.

După cum am menționat, aceasta este o săptămână creativă, astfel încât proiectele care necesită ambele părți vor avea succes și vor fi distractive să participe împreună. Trebuie să avem încredere că partenerii noștri sunt la fel de capabili ca și noi atunci când vine vorba de a crea lucruri minunate, artistice și că distracția poate fi avută doar atunci când ne deschidem la ideea că ambele părți joacă un rol egal în realizarea acesteia. Săptămâna aceasta are tot potențialul din lume pentru măreție. Iată cele trei zodii care vor vedea cele mai bune rezultate.

1. Leu
Gândurile pozitive te conduc săptămâna aceasta, 25 septembrie – 1 octombrie 2023, în timp ce tu și partenerul tau vedeți în sfârșit ochi în ochi ceva care necesită atenția voastra. Acum, că a ieșit din drum, vei descoperi că tot ce a mai rămas este râsul. Ce vacanță se va simți, Leu, pentru că ai nevoie să te simți înălțat și cu o Lună Plină în Berbec îndreptându-ți drumul, parcă tot ceea ce ai visat se împlinește în sfârșit… în toate modurile corecte.

Citește și: Horoscop BANI si SUCCES 26 septembrie – 1 octombrie 2023. Ce zodii au parte de lux şi opulenţă

Săptămâna aceasta îți arată că, dacă ții cu planul, planul funcționează pentru tine, iar săptămâna aceasta demonstrează că nu ești doar dedicat să-ți iubești partenerul, ci că ei iti apreciază eforturile. Aici, ai o săptămână pentru a te simți din nou ca vechii voi. Comunicarea dintre voi este aceeași ca înainte: deschisă, sinceră, distractivă. Distracția este cheia în această săptămână, așa că bucurați-vă de toate și nu vă bateti capul cu lucrurile mărunte!

2. Fecioara
Ai acceptat deja că cearta este ceea ce vine cu ea dacă ești într-un parteneriat romantic, deoarece ești destul de argumentat. Ceea ce este grozav este că asta iubește partenerul tău la tine, așa că nu-i spune ceartă. Numeste-o „distracție cu cuvintele”. Totuși, în săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023, vei descoperi că ai ceva extraordinar cu această persoană și că capacitatea ei de a juca împreună cu tine este ceva ce nu poti găsi la nimeni altcineva.

Comunicarea este despre ce este vorba acum, dar duce la conversații profunde și idei inspiratoare. Nu te distrezi doar săptămâna asta. Permiți acelor vremuri bune să te conducă către experiențe noi și, odată cu săptămâna care se încheie într-o Lună Berbec, te vei simți mai puternic ca niciodată.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.