Ultimele clipe pe care Piți Jr le-a petrecut cu copilul său înainte să fie arestat! Reacția surprinzătoare a Christinei Ich

Ultimele imagini surpinse cu Alexandru Pițurcă alături de copilul său. DNA a cerut arestarea lui Piți Jr. după ce a fost reținut pentru 24 de ore. Ce a spus Christina Ich despre acest subiect?

31 ian. 2023, 23:20
Ultimele clipe pe care Piți Jr le-a petrecut cu copilul său înainte să fie arestat! Reacția surprinzătoare a Christinei Ich
Primele declarații ale Christinei Ich despre arestarea lui Piți Jr

Pe pagina de Instagram a Christinei Ich au apărut câteva imagini cu Piți Jr. chiar înainte de momentul reținerii. În videoclipul postat acesta se juca cu fiul său Noah. Primele declarații ale divei Social Media nu au întârziat să apară.

Citește și: EXCLUSIV| Avocatul lui Victor Pițurcă aruncă bomba în scandalul arestării fostului selecționer și al fiului său: ”Nu este nicio faptă penală!”

Primele declarații ale Christinei Ich despre arestarea lui Piți Jr

„Nu am nimic de comentat despre lucruri de genul ăsta (afacerile fostului său partener de viață, Alex Pițurcă, n. red.). Sunt cu copilul la munte. Mă întorc în țară și nu știu nimic. Nu sunt în măsură să comentez”, a declarat Christin Ich pentru Fanatik.

Totuși, întrebată dacă problemele în justiție pe care le au, acum, Alex și Victor Pițurcă, vor schimba relația pe care diva o are cu ei, Christina Ich a oferit un răspuns ferm.

„Nu, Doamne-ferește. Eu sunt alături de Alex, îl iubesc și… nu există! Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”, ne-a spus Cristina Ich.

De asemenea aceasta a dorit să sublinieze faptul că, deși nu mai ai au o legătură amoroasă, ea și Alex nu sunt deloc certați și că au o relație cât se poate de bună, în special de dragul copilului.

„Când ai un copil cu cineva nu poți să fii certat. Rămâi în relații bune. Eu cu Alex nu suntem certați și nu ne vom certa niciodată”, a mai spus Cristina Ich

Informații de ultimă oră au apărut în dosarul în care este implicată familia Pițurcă. DNA cere arestarea lui Piți Jr., dar și a șefului Romarm. Fiul lui Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru 24 de ore.

Acesta a fost deja adus la Tribunalul București cu propunerea de arestare preventivă. În sală a fost prezent și Gabriel Țuțu, care în acest moment se află în libertate. Momentan dezbaterile nu au început, deoarece plițiștii trebuie să aducă la arest buletinul lui Alexandru Pițurcă. Acesta ar putea fi plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de cumpărare de influență.

Urmează ca magistrații să analizeze cererea procurorilor anticorupție în acest sens.Mandatul de reținere pentru 24 de ore urmează să expire, însă procurorul DNA a hotărât să grăbească lucrurile, motiv pentru care a mers încă din această seară cu Alexandru Pițurcă la Tribunalul București.

Pe Instagramul Christinei Ich au apărut câteva imagini cu Piți Jr. chiar înainte de momentul arestării

Citește și: ULTIMĂ ORĂ! DNA a cerut arestarea lui Piți Jr. și a șefului Romarm