Ultimele cuvinte ale maestrului Radu Beligan înainte să moară. Mărturia SFÂŞIETOARE a fiicei actorului VIDEO

Fiica actorului Radu Beligan rupe tăcerea şi dezvăluie cum au fost ultimele clipe din viaţa marelui maestru. Sfâşiată de durere, ea a declarat pentru România TV că actorul a implorat-o să îl lase să moară. 

21 iul. 2016, 08:10

Suntem foarte răvăşiţi, nu ştiu ce să spun. Pe noi ne-a invadat presa din toate unghiurile. Nu mi se pare normal, trebuia să ne lase să ne plângem tatăl. Sora mea este acum la spital să facă cele cuvenite. Sâmbătă va fi dus la Teatrul Naţional pe care l-a iubit enorm si ar fi vrut să moară pe scenă. De acolo va merge la cimitrul Bellu.

Deocamdată facem demersurile care se fac în orice moment critic.  Era foarte bolnav da..dar stiti cum este crestineste si pe calea asta as vrea să multumesc doamnei doctor Safta care deşi nu erau locuri în spital s-a purtat extraordinar cu noi si a facut pentru tata toata echipa şi au încercat să-l resusciteze si au încercat să îl mai ţină lângă noi, dar vârsta si-a spus cuvântul. Poate ca asa a fost sa fie. Noi copii lui am fost tot timpul lângă el, doamna Safta a făcut o derogare să stăm la ATI lângă el cât este neovie. Ultima dată m-a implorat să îl las să moară…i-am spus că nu pot să fac asta tata şi nu putem să aducem reproşuri nimănui. S-a încercat să se facă tot ce se poate„, a declarat fiica actorului, Raluca Beligan.

CITEŞTE ŞI Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Radu Beligan va fi depus sâmbătă la TNB

Raluca Beligan a mărturisit ca ea împreună cu sora ei Lamia au fost cele care l-au dus pe actor la spital. Ea a mai spus că o aşteaptă si pe cealaltă soră din Australia să vină cât de repede poate. 

Actorul Radu Beligan are patru copii: pe Anamaria, o scriitoare de succes, stabilită de 27 de ani in Australia, pe Lamia, Raluca si Alexandru. 

Radu Beligan a murit, miercuri, la vârsta de 97 de ani. Marele actor s-a stins din viaţă la Spitalul Elias din Capitală unde fusese internat din cauza unor probleme de sănătate.

CITEŞTE ŞI RADU BELIGAN va fi înmormântat cu onoruri militare, la cimitirul Bellu


loading...