Ultimele cuvinte ale uneia dintre tinerele înecate cu maşina în lacul Ghiroc

Accidentul stupid în urma căruia două tinere au murit înecate după ce au căzut cu maşina în lacul Ghiroc din Arad a şocat întregul oraş. Cu doar câteva ore înainte, cele două erau vesele şi pline şi pline de viaţă, iar Laura Bogdănescu avea cuvinte pline de optimism.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 06:42

Laura Bogdănescu şi Adelina Stângaciu au îndoliat oraşul Arad. Moartea lor este de neînţeles: cu doar câteva ore înainte, ele trăiau viaţa la maxim şi se bucurau de fiecare clipă.

Laura Bogdănescu postase un selfie pe pagina ei de Facebook, cu mesajul „Summer vibes”, iar prietenii ei virtuali au complimentat-o pentru frumuseţea ei: „Frumoasa domnisoara!!!!”. „Mulţumesc frumos!!” au fost ultumele cuvinte ale Laurei. După doar câteva ore, următoarele mesaje de sub postare erae de condoleanţe: „Ultima ta poza….O sa imi lipsești…”, „Dumnezeu sa o odihnească în pace !”, Laura … atat de repede ai plecat!”.

Prietena ei, Adelina Stângaciu, care se afla la volan când s-a petrecut accidentul, era pasionată de maşini puternice. Ea lucra la un service auto şi cunoştea foarte bine tainele motorului. Din păcate, o clipă de neatenţie în timp ce făcea drifturi pe malul lacului Ghiroc a fost fatală pentru ea şi Laura.

O mașină în care se aflau patru tineri, doi băieți și două fete a plonjat duminică seara în lacul Ghioroc, din Arad, diferenţa de nivel dintre şosea şi lac fiind de 15 metri.

Cele două tinere care duminică seară au căzut cu maşina în Lacul Ghioroc au murit la Spitalul Judeţean din Arad, în pofida eforturilor medicilor, care au încercat să le resusciteze timp de două ore şi jumătate.

Citeşte şi: O maşină cu patru tineri s-a scufundat în lacul Ghioroc, din Arad. Două fete au murit VIDEO