Ultimele date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Surse: Fostul preşedinte ar fi fost externat

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Fostul președinte ar fi fost externat din clinica din Bruxelles, anunţă România TV.

28 mart. 2022, 10:23
Ultimele date despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Surse: Fostul preşedinte ar fi fost externat

Traian Băsescu a fost externat şi se află în apartamentul său din Bruxelles, Belgia, anunţă România TV.

Vă reamintim că fostul preşedinte Traian Băsescu a fost internat săptămâna trecută într-o clinică privată din Bruxelles, după ce ar fi suferit un AVC.

Tot surse au spus că fostul preşedinte Băsescu ar mai fi fost internat în spital în ultima perioadă. Săptămâna trecută,  Traian Băsescu ar fi mers la Spitalul Militar din București pentru investigații medicale.

În 2022, Traian Băsescu a mai fost operat în Franța la spitalul Charles de Gaulle din Paris, unde medicii l-au supus unei operații de transplant de aortă.

„Eu am făcut o operație în care m-a operat un chirurg foarte tânăr care a ajuns profesor șef de secție. Mi-a înlocuit aorta. O operație pe care nu o putea face nimeni. Nu era român, dar nici francez. Acest profesor, deși foarte tânăr nu a fost cenzurat de sistemul de profesori care este la noi și care nu lasă niciun tânăr să se ridice”, a declarat Traian Băsescu.

Problemele de sănătate ale fostului preşedinte ar fi apărut după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut miercuri decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității. În urma deciziei Instanţei, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România.

Deocamdată familia lui Traian Băsescu nu a făcut nicio declaraţie cu privire la starea de sănătate a fostului preşedinte.