Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Ce i-au recomandat medicii la externare 

Starea de sănătate a fostului președinte Traian Băsescu s-a îmbunătățit, iar medicii au decis că poate merge acasă sub supravegherea soției sale, Maria.

02 feb. 2024, 15:15
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Ce i-au recomandat medicii la externare 
Traian Băsescu, în stare critică! Dezvăluiri crunte: "E rău cu plămânii. Am auzit că e băgat pe oxigen"

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost externat, vineri, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Potrivit unor surse citate de Agerpres, fostul şef al statului a fost internat timp de 10 zile, fiind diagnosticat cu o afecţiune pulmonară.

Fostul președinte a fost trimis acasă cu aparatul de oxigen.

Citește și: Veste proastă pentru Traian Băsescu. Ce recomandare a primit fostul preşedinte de la medici

Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, are o afecțiune pulmonară cronică mai veche. A ajuns săptămâna trecută la spital cu dificultăți de vorbire și cu o stare de oboseală, a fost diagnosticat cu gripă de tip A și a făcut o răceală puternică la plămâni. Tocmai de aceea, a avut nevoie de oxigen cat a fost internat.

Traian Băsescu a mai avut probleme medicale de-a lungul anilor. În martie 2022 a suferit mai multe complicații și a fost tratat la un spital din Bruxelles, iar in 2006 a fost operat de hernie de disc. Fostul președinte suferă de ani buni de o afecțiue pulmonară cronică.

Surse citate de Agerpres au menţionat că Traian Băsescu merge la începutul fiecărui an, încă de pe vremea în care era preşedinte al României, să-şi facă analizele medicale la Spitalul Militar Central.