Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-o răfuiala din Capitală VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului interlop Duduianu, a murit in noaptea de luni spre marti in urma unei rafuieli care a avut loc in Sectorul 6 din Bucuresti.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 04:23

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6, informează Poliția Capitalei. O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală. 

Potrivit unor surse judiciare, în noaptea de luni spre marți, pe strada Intrarea Craiovei, din sectorul 6, a avut loc un conflict violent între membri mai multor clanuri, care s-ar fi luat la bătaie în urma unor neînțelegeri legate de un joc de barbut. 

De altfel, era cunoscut faptul că Emi al lui Pian obișnuia să participe la aceste jocuri, unde îi împrumuta pe cei care rămâneau fără bani și vroiau să mai joace, cu dobânzi care ajungeau și la 35 la sută pe zi. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. 

Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat. Pian ar fi fost înjunghiat de un individ poreclit Napi. Una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală, fapt care a generat o hemoragie foarte puternică. Bărbatul a fost urcat în mașină și transportat la spital chiar de către fiul său, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, iar după aproximativ două ore a fost declarat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Alina Pană de la Exatlon, apel disperat după ce fratele ei a fost măcelărit de interlopi: „Va rog sa ma ajutaţi, îmi este teamă” 

Ieşirea din închisoare a lui Edi Pian, unul dintre membrii clanului Duduianu, a fost transmisă în direct pe Youtube, din faţa Penitenciarului Rahova în 2019. „Hai, Emi”, strigau cei care îl aşteptau, unii dintre ei având chiar staţie de amplificare a sunetului.

La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieşit pe porţile închisorii, în aplauzele celor prezenţi, s-a îmbrăţişat cu cei mai apropiaţi, apoi a pornit muzica şi s-au aprins artificiile.

După ce au schimbat impresii, mulţimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au aşezat la o masă, unde a continuat petrecerea. „E acasă definitiv, nu vacanţă, nu pe 24 de ore, nu altceva… (…) A venit regele acasă, acum să vă văd cum staţi”, au spus cei prezenţi.

Emi Pian le-a transmis cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian.

Clanul Duduianu, cel mai temut clan de interlopi

Clanul Duduianu a revenit in atentia publica dupa ce, in luna iulie, politia a facut mai multe descinderi la locuintele lor, intr-un disar de santaj. Mai multi manelisti celebrii ar fi fost santajati de membrii gruparii conduse de Pian si obligati sa cante gratis la petreceri.
13 persoane au fost retinute in acet dosar. Printre numele celor santajati de duduieni se afla Florin Salam si Nicolae Guta.

In urma cu un an, Emi Pian a fost retinut de politie pentru Tentativa de omor dupa ce a calcat un om pe trecerea de pietoni.
Duduienii sunt printre cei mai cunoscuti mafioti din sectorul 2 si printre cei mai vechi din Capitala. Activitatile lor infractionale se bazeaza in special pe camatarie, santaj, proxenetismu si traficul de droguri.

Cei mai in varsta capi s-ar fi retras in comuna Sintesti din judetul Ialomita,de unde au venit, de fapt. Cativa membri ai familiei de interlopi au fost arestati in 2007 pentru cateva luni, maximum un an. Printre ei se afla si Emi Pian.
Potrivit actelor din dosarul de condamnare, totul a inceput in ianuarie 2016, intr-o vila din Dobroesti (Ilfov), unde era organizata o partida de zaruri (barbut) la care participau mai multe persoane.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, imprumuta persoanele care pierdeau sume de bani si care doreau sa mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest imprumut fiind conditionat de perceperea unei dobanzi cuprinse intre 10% – 35%/zi.

Unul dintre jucatorii de barbut care pierduse toti banii s-a imprumutat la Emi Pian cu suma de 20.000 lei pentru a continua jocul.

Interlopul l-a imprumutat, dar barbatul a pierdut si acesti bani. La sfarsitul partidei de zaruri, Emi Pian i-a cerut drept gaj autoturismul marca Audi Q7.