Ultimele săptămâni cu iubăreața VENUS în libertinul VĂRSĂTOR. Dragostea ia o întorsătură sălbatică până în 11 martie 2024

Planeta Venus este de fapt conducătorul dorințelor, banilor și relațiilor unu-la-unu. Deoarece semnul Vărsător este una dintre prietenii ei, se pare că energia sa va funcționa excelent cu planeta iubitoare Venus.

26 feb. 2024, 07:33
Ultimele săptămâni cu iubăreața VENUS în libertinul VĂRSĂTOR. Dragostea ia o întorsătură sălbatică până în 11 martie 2024

În fiecare an, dragostea ia o întorsătură sălbatică atunci când Venus vizitează zodia neconvențională a Vărsătorului. Lasă-ți imaginația să-și deschidă portbagajul și pornește într-o aventură.

Sfaturi de la profesioniști: alege un cuvânt sigur pentru a completa toate cuvintele pe care le folosești în timpul acestui tranzit Venus în Vărsător. De ce? 13 februarie – 22 martie în anul 2024 îl găsește pe Marte co-pilotând prin zodia Vărsător, unde poate orice.

Eliberează-te și bucură-te de viață cu Venus, planeta pasiunii, în Vărsător, semnul prieteniei. Nu trebuie să devină un prieten cu benficii peste noapte, dar ce se întâmplă dacă voi doi v-ați prefăcut că vă întâlniți pentru prima dată? Și iată-vă, crezând că vă cunoașteți pe dinăuntru și pe dinafară, prinși cu garda jos!

Esti singur? Fii pregătit să fii surprins dacă descoperi o atracție neașteptată pentru un prieten platonic. Dacă există suficientă chimie fizică, a fi cei mai buni prieteni poate deschide calea către o relație pe termen lung.

Mai ales când încerci lucruri noi, viața se simte mai dulce și mai fierbinte atunci când semnul relațiilor neconvenționale și al legăturilor ocazionale face turul pe Venus. Cu toate acestea, ieșirea din spatele computerului poate să nu fie necesară. Sexting-ul și conversațiile video ar putea deveni foarte pasionate cu Venus înflăcărată din Vărsător, priceput la tehnologie.

Cu Vărsătorul la cârma tehnologiei, este posibil să ai o „rată de clic” ridicată pe aplicații.
Petrecerea timpului cu prietenii și familia este o modalitate excelentă pentru acest semn social de a întâlni oameni noi și de a-și extinde cercul social. Înainte ca „prietenul” celui mai bun prieten al tău să sosească la petrecere, asigură-te că nu primește primele băuturi.

În acest timp, cuplurile se pot deschide unul față de celălalt despre speranțele și visele lor pentru o căsnicie fericită. Esti liber să te îndepărtezi de manualul tipic dacă doriți. Totul este un joc corect, de la conviețuire până la discuții despre deschidere despre relații.

Fă-te suficient de confortabil pentru a vorbi deschis despre ceea ce vrei. Pur și simplu menționând aceste lucruri nu garantează că le vei îndeplini. Scăderea nivelului de frică și posesivitate îți va permite mai mult spațiu pentru a fi tu însuți.

În timpul tranzitului Venus în Vărsător, tu, un Vărsător cu spirit liber, te poți trezi că dorești fizic mai mult spațiu personal de la partenerul tău romantic.
Lasati unul altuia spațiu pentru a nu fi de acord cu o problemă serioasă sau pentru a urmări interese pe care cealaltă persoană poate să nu le împărtășească.

Horoscop rune 26 februarie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, URUZ anunţă tranziţii, iar WUNJO şi-a şuat liber

În timpul lui Venus în Vărsător, este important să menții o perspectivă pozitivă, așa cum se spune în acest celebru citat din împerecherea în captivitate a lui Esther Perel. „Predarea și autonomia sunt cele două pietre de temelie ale iubirii. Dorința noastră de singurătate coexistă cu nevoia noastră de comunitate… În timp ce dragostea se bucură să cunoască fiecare detaliu despre tine, dorința tânjește la intrigi. În timp ce dorința este alimentată de ea, dragostea se bucură să ne apropie.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Ieși și cunoaște-ți fanii devotați, dragă Berbec! Din 16 februarie până pe 11 martie, a unsprezecea casă a activităților de grup va fi zguduită de un flash, în timp ce Venus, după câteva săptămâni supuse în Capricorn, intră cu grație în Vărsător. În trei, doi, unu…, oportunitățile extracurriculare de anul nou vor începe să apară, așa că notează-ți datele in calendar! În ceea ce privește cariera ta, concentrează-te pe parteneriate. Cu aceasta, poți lucra mai inteligent, nu mai greu și poate chiar să faci niște alianțe profitabile.

Horoscop chinezesc: Anul Nou al Dragonului de Lemn abia a început! Aceste 5 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în ultima săptămână din februarie 2024. Vezi dacă ești în top

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Sunt multe motive pentru care tu să fii motivat în acest an nou, dragă Taur. Din 16 februarie până pe 11 martie, planeta ta conducătoare, Venus, se va afla în a zecea casă a carierei, încurajându-te pentru a-ți menține impulsul ambițios și muncitor. Venus, semnul de pământ amabil, nu este un concurent și, în schimb, te va ajuta să urci în rândurile următoare în săptămânile următoare prin colaborare, rețea și munca în echipă. Exprima-ți nerăbdarea de a-ți asuma responsabilitate suplimentară și fii direct (dar nu insistent) atunci când comunici cu conducerea. Mai mult, nu trebuie să ratezi orele fericite de rețea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.