Ultimele trei victime ale incendiului de la Ferma Dacilor au fost înmormântate. Scene sfâșietoare la căpătâiul celor doi tineri sportivi și al tatălui lor

Ultimele trei victime de la Ferma Dacilor sunt conduse pe ultimul drum, la aproape o lună de la incendiul în care opt persoane au murit arse de vii. Înmormântarea a fost amânată de două ori până acum, pentru că autoritățile au avut nevoie de mai mult timp pentru a stabili identitatea celei de a 8-a victime.

21 ian. 2024, 18:19
Ultimele trei victime ale incendiului de la Ferma Dacilor au fost înmormântate. Scene sfâșietoare la căpătâiul celor doi tineri sportivi și al tatălui lor

Este vorba despre Lucian Ene, apropiat al lui Cornel Dinicu, proprietarul Fermei Dacilor și fii lui, un băiat de 16 ani și unul de 11 ani.
Cel de 11 ani era legitimat la clubul New Star, iar cel de 16 ani juca la CSA Steaua juniori.

Mai mulți colegi și coechipieri de-ai lor au venit îmbrăcați cu hainele pe care le poartă la meciuri, să-i conducă pe ultimul drum, anunță Antena3.

La înmormântare au participat foarte multe persoane, rude și prieteni care vor să fie alături de mama celor doi băieți care au decedat și de fratele geamăn care, acum își înmormântează cei doi frați și tatăl care a încercat să-și salveze cei doi băieți din flăcări.

Cei trei vor fi înmormântați împreună la Cimitirul Popești Leordeni.

Citește și: Dezvăluire-ȘOC făcută de un angajat de la Ferma Dacilor: „A fost substanță inflamabilă. Ardea piatra”

„Au venit colegii de la echipă și am venit să susținem și părinții. A fost colegul nostru. Pe cel mic l-am văzut ultima dată la antrenament. Niște copii foarte buni, nu avem cuvinte, suntem toți dărâmați”, a spus un apropiat al familiei.

Oamenii legii fac cercetări, în continuare, după tragedia de la Ferma Dacilor. În urmă cu puțin timp a fost stabilită identitatea celei de-a opta victimă, motiv pentru care ei nu au putut fi înmormântați până în acest moment.

După ce cercetările au fost finalizate în ceea ce îi privește, aceștia au putut fi conduși pe ultimul drum.

Citește și: Protestul fermierilor și transportatorilor din București. Un tractor pe platformă și un camion, în fața Palatului Parlamentului