Ultimele zile cu PLUTO direct în Vărsător. Cum te poate influența PLANETA MORȚII și a renașterii în funcție de ascendent. ATENȚIE, intră în RETROGRAD la 1 mai 2023!

Pluto a intrat în Vărsător pentru prima dată după mai bine de 200 de ani, iar acum se pregătește să intre în retrograd la 1 mai 2023.

26 apr. 2023, 00:51
Ultimele zile cu PLUTO direct în Vărsător. Cum te poate influența PLANETA MORȚII și a renașterii în funcție de ascendent. ATENȚIE, intră în RETROGRAD la 1 mai 2023!

Tranzitele lui Pluto ar putea suna major și înfricoșător la nivel colectiv, dar la nivel personal, pot fi puțin neplăcute când începem sa le simtim cu adevărat. Ca planetă generațională, Pluto nu are un impact imens asupra personalității sau vieții personale ale majorității oamenilor.

Cu toate acestea, este posibil să simțim cu toții o schimbare în timp ce Pluto trece de la o zodie la alta – se poate simți ca si cum toată lumea trece prin asta și experimentează schimbare și transformare, cel puțin într-un fel.

SPECIAL: 3 ZODII taxate la bani de MERCUR RETROGRAD de primăvară. Atenție, efectele țin până după 31 mai 2023
Pluto a intrat în Vărsător pentru prima dată după mai bine de 200 de ani, iar acum se pregătește să intre în retrograd la 1 mai 2023. Mai avem, așadar, doar câteva zile înainte de a experimenta acest prim retrograd după aproape două secole și jumătate, al lui Pluto în Vărsător. Despre acest eveniment vom scrie in articolele urmatoare.

Iată cum ne va influența în funție de ascendent. Poți afla în ce zodie ai ascendentul aici.

Ascendent in Berbec
Vei experimenta o transformare puternică în jurul grupului tău de prieteni, comunității și tehnologiei.

Ascendent in Taur
Vei experimenta o transformare puternică în jurul muncii și carierei tale.

Norocul în funcţie de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Ascendent in Gemeni
Vei experimenta o transformare puternică în jurul activităților tale educaționale sau spirituale sau vei fi chemat într-un fel de călătorie.

Ascenent in Rac
Vei experimenta o transformare puternică la nivelul profund al sufletului.

Ascendent in Leu
Vei experimenta o transformare puternică în relațiile tale mai intime.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.