ULTIMUL DRUM pentru adolescenta de 16 ani UCISĂ CU 20 DE LOVITURI DE CUŢIT de fostul iubit

Lacrimi pentru handbalista de numai 16 ani ucisă cu bestialitate de fostul iubit, în Dâmboviţa. Fata va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Eleva ar fi putut fi şi astăzi în viaţă, dar anchetatorii care s-au ocupat de acest caz au ignorat strigătele de ajutor ale familiei. Între timp, iubitul de o violenţă extremă a fost arestat preventiv şi riscă să petreacă 25 de ani după gratii.

14 oct. 2014, 05:46
ULTIMUL DRUM pentru adolescenta de 16 ani UCISĂ CU 20 DE LOVITURI DE CUŢIT de fostul iubit

Handbalista de 16 ani care a fost ucisă de fostul iubit va fi condusă astăzi pe ultimul drum la Fieni, judeţul Dâmboviţa.

Vineri seară, o tânără de 16 ani din oraşul Fieni, Dâmboviţa, a fost înjunghiată mortal de fostul iubit. Orbit de gelozie, acesta a înjunghiat-o de 20 de ori şi şi-a dat ultima suflare în braţele mamei, spunând „te iubesc mami”.

„Dacă ţi s-a dat un vis, ţi s-au dat şi şanse să-l împlineşti”, sunt ultimele gânduri ale Cristinei, postate pe o reţea de socializare. Nu a mai apucat să transforme gândul în realitate, pentru că viaţa ei s-a sfârşit brusc, la 16 ani. Orbit de gelozie pentru că fata şi-a găsit un nou prieten, fostul iubit, în vârstă de 23 de ani, a atacat-o cu cuţitul.

„A intrat pe poartă şi m-a strigat, mami mami mă omoară, m-am trezit în strigătele ei am alergat pe scări. El a înfipt mâna in ea şi se lupta cu ea pe aici”,  a declarat Ioana Nichita, mama fetei.

Citeşte şi: Mama fetei ucise de iubit, în STARE de ŞOC: Era tăiată la gât. I-am săltat capul, îmi murea în braţe…

Sfârşită de durere, mama povesteşte cum Cristina şi-a dat ultima suflare în braţele ei. S-a luptat cu criminalul, pentru a-şi salva fata, dar nu a reuşit. Am ieşit după ei ca să o despart de el. Nu am putut să îi prind. El a apucat-o de coadă şi a târât-o. Nu am văzut când a înjunghiat-o în spate. Moartea i-a survenit din cauză că i-a atins plămânii şi ficatul. El a tras-o după el până a băgat-o în şanţ şi acolo nu puteam să îl iau de pe ea. Auzind gălăgie, s-a trezit şi a venit şi soţul. A înfipt mâna şi l-a smuls. Cristina mi-a zis: „M-a omorât”. Era tăiată la gât. I-am săltat capul pe mâna mea şi i-am ţinut mâna la gât să nu curgă sânge, eram neputincioasă, nu puteam să o ajut. S-a uitat în ochii mei şi a zis: „Mami, să ştii că te iubesc mult”. Şi apoi din ce în ce se înmuia şi mă uitam la ea că nu am cum să îmi ajut copilul, să o aduc la viaţă, îmi murea… Să vezi copilul tău că îţi moare în mâini, nu e nimic mai grav. Nu e lucru mai dureros în suflet decât să îţi îngropi copilul„, a spus mama Cristinei

Citeşte şi: Tânără de 16 ani, înjunghiată mortal de fostul iubit în faţa casei. Ultimele ei cuvinte: „Te iubesc, mami”

După ce a înjunghiat-o pe fată, orbit de furie, tânărul i-a ameninţat cu moartea şi pe părinţi.

„Nu mă interesează, pot să mor şi acum. Dacă scap vă termin pe toţi, vă pun foc, vă termin pe toţi, gata. N-a dat drumul la cuţit până nu a venit poliţia”, a spus tatăl adolescentei.

După ce s-au despărţit, tânărul a ameninţat-o pe Cristina de mai multe ori şi chiar a lovit-o cu maşina. Familia a depus mai multe plângeri la Poliţie, însă le-a retras. Nimeni nu se aştepta la un astfel de deznodământ. Doar că o melodie postată de adolescentă pe Facebook l-a făcut pe călău să vadă negru în faţa ochilor.

Tânărul se află acum după gratii. El este acuzat de omor califiat şi riscă 25 de ani de închisoare.