Ultimul mesaj transmis de Cristina Țopescu înainte să moară: „Vai, ce film manipulator!”

Ultimul mesaj transmis de Cristina Țopescu, înainte să moară. Jurnalista s-a stins din viață vârsta de 59 ani, după ce a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni pe 13 ianuarie 2019. O vecină a anunțat dispariția ei, la poliție, pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

23 ian. 2023, 17:20
Ultimul mesaj transmis de Cristina Țopescu înainte să moară: „Vai, ce film manipulator!”
Jurnalista s-a stins din viață vârsta de 59 ani

Ultimul mesaj transmis de Cristina Țopescu, înainte să moară. După ce a urmărit filmul Mary Poppins în cea de-a doua zi de Crăciun, fiica lui Cristian Țopescu a scris un scurt mesaj pe pagina sa de socializare. O lecție despre generozitate și bunătate, despre cum să dăruim celor mai puțin norocoși.

Citește și: Gestul tulburător pe care Nuami Dinescu îl face an de an în memoria regretatei sale prietene Cristina Ţopescu: „Fac asta pentru că Biserica nu acceptă incinerarea și atunci nici o pot trece pe pomelnic, nu îi pot face parastas”

Ultimul mesaj transmis de Cristina Țopescu

Mary Poppins- vai, ce film manipulator!

În dimineața celei de-a doua zile de Crăciun, la TVR, un music hall celebru, „Marry Poppins”, pentru copii mai mici și… mai mari. Dar, cum ar zice prietenul Bogdan Naumovici, cu prea multe mesaje de stânga, deci, vai, manipulator! Citiți titrajul de pe fiecare foto! Copiii vor sa-i dea cei 2 bănuți unei bătrânici cerșetoare care hrănea porumbei, dar tatăl lor, bancher, nu-i lasă și îi duce la bancă, unde li se explică ce indispensabile sunt băncile. Apare și personajul coșar sărac, dar fericit ( să nu exageram, e o metaforă, totuși!).

Craciun fericit, Bogdane și vouă, prieteni, fie că sunteti de dreapta sau de stânga, dar știți că, dacă aveți bani mulți, nimic nu vă poate face mai fericiți decât să-i împarțiți cu cei care n-au avut norocul sau talentul vostru de a face atâția bani!”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Anchetatorii au stabilit că fosta prezentatoare a murit chiar în seara acelei zile, dar descoperirea cadavrului său a fost abia trei săptămâni mai târziu. Cristina Țopescu obișnuia să se retragă în singurătate perioade lungi, spuneau apropiații, astfel că nu au fost alarmați de absența sa.