Ultimul update de iOS permite deschiderea maşinii cu telefonul mobil. Cheile digitale le pot fi transmise prietenilor prin iMessage

Un nou update de iOS, care poartă indicatorul 13.6, este disponibil pentru utilizatorii dispozitivelor mobile Apple şi vine cu câteva noutăţi importante.

16 iul. 2020, 05:31
Ultimul update de iOS permite deschiderea maşinii cu telefonul mobil. Cheile digitale le pot fi transmise prietenilor prin iMessage

Serviciul de ştiri News+, care costă 10 dolari pe lună, primeşte acum o componentă audio, prin care utilizatorii pot asculta cele mai noi ştiri ca la radio. Disponibilă, pentru început, doar în Statele Unite, această funcţie grupează într-un tab nou ştiri audio produse de Apple cu acordul publicaţiilor.

Noua facilitate seamănă mult cu modul în care funcţionează podcast-urile. Utilizatorul are acces la o listă de articole audio care pot fi redate unul după altul, precul un playlist muzical.

Citeşte şi Surpriză de proporţii din partea Apple. Două accesorii esenţiale vor lipsi din cutia iPhone-ului 2020

O altă noutate importantă este Car Key, o funcţie care se doreşte a fi o cheie digitală pentru maşină. Folosind conexiunea NFC, aceasta poate să deblocheze şi să pornească o maşină compatibilă.

Cheile digitale pentru maşină pot fi trimise rudelor sau prietenilor prin iMessage. Şi mai interesant, această funcţie poate fi folosită până la 5 ore după ce telefonul s-a descărcat, beneficiind de o cantitate de energie de rezervă înmagazinată în device.

Acelaşi update aduce posibilitatea notării şi urmăririi anumitor simptome, precum dureri de cap, frisoane, usturimi în gât etc., în aplicaţia Health.


loading...