Surpriză de proporţii din partea Apple. Două accesorii esenţiale vor lipsi din cutia iPhone-ului 2020

Apple va include mai puţine accesorii în cutia în care va liva noile iPhone-uri, cu scopul de a reduce cheltuielile şi a încuraja achiziţionarea separată a acestora. Prin urmare, din cutia telefonului vor lipsi două accesorii, mai exact căştile şi adaptorul.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 05:38
Surpriză de proporţii din partea Apple. Două accesorii esenţiale vor lipsi din cutia iPhone-ului 2020

Analistul Ming-chi Kuo este convins că, anul acesta, din cutia cu care va fi livrat noul iPhone, vor lipsi două piese importante, care au însoţit mereu smartphone-urile Apple până acum.

Citeşte şi: IPhone SE 2020. Când se lansează şi cu ce noutăţi vine iPhone 12

Compania americană nu va mai include în pachet căştile EarPods, fiind o decizie strategică a Apple, care încearcă prin acest mod să crească vânzările de AirPods, sperând că utilizatorii se vor îndrepta către unul din modelele de căşti fără fir ale companiei.

De asemenea, nici adaptorul necesar încărcării nu va mai fi inclus în cutia telefonului. Utilizatorii vor primi doar cablul pe care îl pot folosi pentru a alimenta telefonul de la un PC sau o priză USB.

La fel ca în cazul căştilor, Apple îşi poate rotunji veniturile prin vânzarea separată a încărcătoarelor.

Însă, mai există un avantaj. Prin eliminarea celor două accesorii, pachetul va deveni mai mic şi mai uşor, iar în acelaşi transport vor avea loc mai multe telefoane. Astfel, Apple poate reduce costurile de livrare pentru noile iPhone-uri.

Conform analistului Chinez, decizia Apple are la bază creşterea costurilor de producţie generată de trecerea la 5G. iPhone-urile de anul acesta vor şi primele cu noul standard.


loading...