Uluitor! O femeie a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit un bărbat că își amenința iubita la telefon: ”O să o omor, de data aceasta nu mai scapă”

O româncă stabilită de foarte muți ani în Spania a fost protagonista unui incident mai puțin obișnuit. Femeia care a venit în vacanță cu soțul său în România a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit cum un bărbat își amenința iubita la telefon.

03 iun. 2023, 19:45
Uluitor! O femeie a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit un bărbat că își amenința iubita la telefon: ”O să o omor, de data aceasta nu mai scapă”
Uluitor! O femeie a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit un bărbat că își amenința iubita la telefon

O femeie a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit un bărbat că își amenința iubita la telefon. Fără să stea prea mult pe gânduri, Lavinia, românca stabilită în Spania a pus mana pe telefon și l-a înregistrat pe bărbatul care își amenința iubita că o omoară și îi dă foc la casă, ei și părinților ei.

Citește și Țeapa de peste 1000 de euro pe care a luat-o o româncă după ce și-a cumpărat cățelul online

O femeie a oprit un tren care se îndrepta spre București, după ce a auzit un bărbat că își amenința iubita la telefon

„O să o omor, de data aceasta nu mai scapă. O bag în cimitir. Îi dau foc la casă cu ea și cu părinții ei înăuntru”, a strigat bărbatul.

Lavinia și soțul ei, cărui a îi traducea toate atrocitățile pe care i le spunea bărbatul la telefon iubitei sale, s-au îngrozit de atitudinea lui.

„De fiecare dată, amenințările la adresa fostei sale iubite erau tot mai grave. Ea îi cerea să o lase în pace și îi amintea că au un fiu. El îi spunea că nu avea de gând (să o lase în pace – n.r.) pentru că ori e cu el, ori moare”, a povestit Lavinia pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Dutza (@lavinnia11)

Imediat după ce a înregistrat întreaga scenă, femeia a mers într-un alt vagon și a sunat la 112, iar autoritățile au oprit trenul în care se afla ea și bărbatul recalcitrant și pus pe ”fapte mari”.

După acest incident, femeia, care are o comunitate extraordinar de mare pe rețelele de socializare le-a povestit totul fanilor săi.

Lavinia s-a declarat nemulțumită de cum au tratat polițiștii români sosiți la fața locului întregul caz.

„Da, a venit poliția, dar doar ca să-i spună să se poarte bine. Să nu mai vorbească așa…. dar nu mi-au cerut înregistrarea și nici nu au luat vreo măsură. Cred că astfel de lucruri sunt cele care duc la nenorocirile de mai târziu”, a mai spus  Lavinia.

Mai mult, un alt lucru care a uimit-o pe româncă a fost faptul că nimeni din vagon nu a intervenit să îi atragă atenția bărbatului recalcitrant.

Lavinia are peste 465.000 de urmăritori pe Instagram cărora le atrage adesea atenția asupra violenței domestice și sexuale pentru că și ea a fost la un moment dat, o victimă.

Citește și O româncă a fost uimită de prețurile din țară, după ce s-a întors din Belgia: „Totul e mai scump”