O româncă a fost uimită de prețurile din țară, după ce s-a întors din Belgia: „Totul e mai scump”

O româncă revenită din străinătate a fost uimită de prețurile din România care sunt mai mari decât în occident.

26 mai 2023, 11:34
O româncă a fost uimită de prețurile din țară, după ce s-a întors din Belgia: „Totul e mai scump”
Româncă din străinătate, uimită de prețurile din țară

Româncă revenită din străinătate, uimită de prețurile uriașe din țară. După o lungă perioadă petrecută în Belgia, femeia a fost șocată de costul traiului din România.

„Vremurile când în România coșul de cumpărături era mai ieftin decât în străinătate, au trecut. Demult. Din contră, am impresia că-i chiar mai scump”, a mărturisit femeia.

Citește și: Badantă româncă, concediată după ce a venit din vacanța din țară. Cum a reușit femeia să-și recupereze lucrurile

Nu e singura persoană reîntoarsă în țară care se lovește de această situație, mulți români comparând prețurile din țară cu cele din afară.

„La Kaufland am lăsat aproape 150 de euro, iar asta fără să pot spune că am cumpărat cine știe ce. Magazinul nu era gol, să zici că la cât de scumpe sunt toate, clienții-s mai răruți. Nici vorbă, erau destui oameni cu coșurile pline”, a mai spus ea, potrivit rotalianul.com.

Scriitoarea româncă a observat că prețurile sunt ridicate la toate categoriile de produse, dar și la servicii, precum cele de coafor, cosmetică sau manichiură.

Citește și: O româncă s-a căsătorit cu ea însăşi! Lavinia s-a stabilit în Germania şi, culmea ironiei, este consilier matrimonial

„Nu mai zic de alte chestii, haine, papuci, electronice, toate mi se par mai scumpe aici, decât în Belgia. Habar n-am cât e aici salariul (minim – n.r.) pe economie acum dar, la cât sunt de aglomerate toate magazinele, e clar că se câștigă destul de bine. Asta întoarcere aici, la pensie”.