Umilință colosală pentru un tânăr care și-a cerut iubita de soție. Răspunsul înjositor al fetei la întrebarea „Vrei să te măriți cu mine?”

Un tânăr din Marea Britanie a ales să-și ceară iubita de soție într-un mod neașteptat, dar răspunsul fetei a fost unul cu adevărat umilitor.

25 sept. 2023, 19:25
Umilință colosală pentru un tânăr care și-a cerut iubita de soție. Răspunsul înjositor al fetei la întrebarea „Vrei să te măriți cu mine?”
Răspunsul umilitor al unei tinere, atunci când a fost cerută de soție

Un tânăr din orașul Elgin a recurs la un gest special pentru a-și cere iubita de soție. Mai exact, acesta a dorit să-și impresioneze partenera și a scris mesajul de cerere în căsătorie pe un cearșaf alb, cu un spray negru, pe care l-a atârnat pe gardul aflat în sensul giratoriu al unei șosele din oraș.

Citește și: Afaceristul român care a decis să-și ceară iubita de soție într-un mod ieșit din comun. „Plănuisem să o cer în dimineața nunții. Dacă zicea ‘da’, o îmbrăcam în mireasă”

„Vrei să te căsătorești cu mine, Rachel?”, este mesajul tânărului.

Răspunsul fetei a fost unul clar. Aceasta a refuzat cererea în căsătorie prin intermediului unui mesaj scris tot pe un cearșaf alb, așezat chiar lângă cel cu cererea: „Nu!!! Te-ai culcat cu fratele meu”, este mesajul scris de aceasta drept răspuns pentru cererea în căsătorie.

Imaginile au ajuns imediat virale pe rețelele sociale, iar comentariile internauților nu s-au lăsat prea mult așteptate: „Te întrebi dacă fratele ei își va da binecuvântarea?” / „Cine a spus că romantismul a murit?”, sunt câteva dintre comentarii.

Citește și: BREAKING: Premierul acuzat că e gay a divorțat de soție

Între timp, pe gard a apărut și un al treilea cearșaf, pe care este scris un mesaj de felicitare pentru o femeie pe nume Sandi. „Happy 40th Sandi”.  Se pare că gardul respectiv a devenit un loc special pentru locuitorii orașului, iar moda cearșafurilor cu mesaje scrise a prins rapid.