Umilință pentru fetele de la A.S.I.A. Concertul de reunire, un eșec total. A bătut vântul la spectacolul lor de la Sala Palatului. Irina Nicolae nu a mai mers în public

Trupa A.S.I.A visează la o revenire în forță în muzica românească. Totuși, concertul de reuniune nu s-a desfășurat chiar așa cum și-ar fi imaginat fetele. Publicul nu a fost atât de numeros pe cât ar fi sperat, iar sonorizarea a avut numeroase erori pe carcursul spectacolului.

07 mart. 2023, 12:36

Trup A.S.I.A visează la o revenire spectaculoasă în lumea muzicii românești, motiv pentru care fetele au pus au organizat un concert grandios la Sala Palatului, care trebuia să le readucă în lumina reflectoarelor. Artistele din actuala fosrmulă a trupei au bucurat publicul cu unele dintre cele mai cunoscute melodii, precum: Inima mea, Dă-mi nopțile înapoi, Sună periculos, Garsoniera ta sau O iubire de o vară. Spectacolul a fost completat și de câteva piese din repertoriul personal al fetelor. Finalul show-ului a fost marcat de confetti și de urcarea pe scenă a copiilor Iannei Novac și Anemonei.

Citește și: Irina Nicolae de la A.S.I.A a născut prematur, dar bebeluşul s-a stins din viaţă. „Fetiţa mea ştie că are o surioară, acolo sus, înger” VIDEO

Această reuniune a fost organizată la nu mai puțin de 17 ani de la destrămarea trupei. Totuși lucrurile nu au mers chiar așa cum au sperat fetele, pentru că Sala Palatului a fost pe jumătate goală. Din public au lipsit extrem de multe persoane pe care fetele le așteptau, inclusiv Adrian Ordean, compozitorul care ar fi avut cu ideea formării trupei A.S.I.A. Acesta ar fi lipsit din cauza unor probleme de sănătate.

Cu toate că nu au avut parte de publicul numeros la care au visat, fetele au fost cât se poate de încrezătoare și s-au străduit să ofere un show de neuitat. Fetele au apărut în fața publicului, îmbrăcate integral în roz și pline de viață. Totuși, pe drum au mai apărut și alte probleme, cum ar fi sonorizarea, care nu a fost deloc de partea lor. Pe parcursul concertului se pare ca au existat diverse probleme din acest punct de vedere.

Trupa A.S.I.A visează la o carieră fulminantă

Trupa A.S.I.A. visează să redevină o formație relevantă în industria muzicii românești, tocmai din acest motiv au pus la cale și concertul de la Sala Palatului. Totuși, trupa s-a reunit fără Irina Nicolae, care pentru majoritatea fanilor trupei era un adevărat simbol. Aceasta este una dintre fondatoarele formației și probabil una dintre cele mai cunoscute figuri din trupa care făcea istorie în România anilor 2000. Aceasta a fost înlocuită de Ianna Novac, iar reacția Irinei a fost cât se poate de elegantă. Totuși situația a născut o serie de controverse, deoarece artista a declarat că este mâhnită deoarece nu a fost invitată la concertul de reuniune. Irina Nicolae s-a retras din trupă cu mai mulți ani în urmă și s-a mutat în Budapesta alături de soțul și de fiica ei.

Irina a dezvăluit într-o postare pe Instagram că și-a cumpărat bilet pentru concertul aniversar, deoarece fetele nu au invitat-o nici măcar în calitate de sepectator. Inlocuirea Irinei a stârnit o serie de controverse, însă Irina a avut o intervenție televizată în care a explicat cât se poate de diplomat situația.

”Este firesc și normal și cred că datorez publicului și oamenilor care ne iubesc să le spun motivul pentru care eu nu voi fi acolo pe scenă. (…) Eu nu mă autoinvit nicăieri. (…) Nu am nicio problemă cu această „nouă” formulă. A fost doar o „bănuială” că eu nu pot veni, (…) nu înțeleg de ce se face acest mare scandal, pentru că la baza nu este unul. (…) Întotdeauna le voi susține și întotdeauna voi fi parte din grupul ăsta, cu sufletul, cu tot ce pot eu, și de-asta am și ales să fiu de partea publicului, și nu pe scenă, pentru că am înțeles că acolo se reunesc într-o altă formulă. Eu sper că fenomenul ăsta și istoria trupei să meargă mai departe!”, a subliniat Irina Nicolae, în cadrul “Teo Show”.

Se pare că pe ultima sută de metri Irina Nicolae s-a răzgândit, doarece aceasta nu a fost văzută la concert.

Sursă foto: Fanatik

Citește și: Scandalul ia amploare. Fetele de la A.S.I.A o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”