Umilință uriașă pentru Zanni la TV! Alex Delea i-a arătat cum se face treaba adevărată

Umilință de proporții pentru Zanni la Survivor România 2023. Acesta a intrat încrezător în competiție, fiind sigur că se va descurca fără nicio problemă pe traseu. Alex Delea a câștigat detașat pe traseu.

27 mart. 2023, 23:35
Umilință uriașă pentru Zanni la TV! Alex Delea i-a arătat cum se face treaba adevărată

Umilință de proporții pentru Zanni la Survivor România 2023. Acesta a intrat încrezător în competiție, fiind sigur că se va descurca fără nicio problemă pe traseu. Totuși, acesta a avut parte de o surpriză total neplăcută, deoarece Alex Delea s-a dovedit a fi pe val. Câștigătorul de anul trecut a făcut senzație pe traseu, umilindu-l pe artist și nu numai o sigură dată.

Citește și: Kamara a primit vestea care l-a emoționat până la lacrimi. Ce se întâmplă cu fiul său, Leon, motivul pentru care participă la Survivor

Odată reintrați în concurs, veteranii de la Survivor România nu pierd nicio secundă în sezonul din 2023. Aceștia retrăiesc din plin experiența competiției, fără să primească vreun tratament preferențial. Așadar, aceștia își petrec nopțile în baracă, mănâncă doar ce câștigă și intră pe traseu pentru a da ce e mai bun și pentru a aduce puncte.

În anul 2021 Zanni aducea în România trofeul și premiul cel mare, așadar, acum acesta a intrat în competiție plin de încredere și fără niciun fel de teamă. Acesta a livrat câteva glumițe, făcând chiar și o mică „reprezentație teatrală” imitându-l pe DOC, despre care declara că ieșea de pe traseu „șobolanizat”.

Totodată, Zanni nu a ratat ocazia de a le spune Faimoșilor de anul acesta, care este lucrul care le lipsește și care a fost secretul lui pentru a ajunge câștigător.

„Voi vă certați. Și noi ne certam. Cum făceai să te faci auzit? Trebuia să faci mai urât decât ceilalți. Asta era soluția. Eu devoram echipa că să se supună. Într-un final se supunea. A trebuit să fac rău, urât, ca să-mi iau partea. Dar voi ar trebui să fiți uniți”, le-a spus Zanni Faimoșilor.

Kamara i-a spus lui Zanni că ar vrea să îl vadă concurând pe traseu cu Alex Delea, iar cântărețul a replicat că acestea vor fi „niște puncte de orgoliu”, la care a renunțat de mult. Însă când domnul Dan i-a anunțat pe foștii concurenți că intră pe teren, l-a avertizat pe câștigătorul Survivor România de anul trecut: „Te voi nimici, Delea!”.

Zanni a fost umilit pe traseu! „Am fost foarte slab”

Cu toate că era atât de sigur pe el, se pare că lauda de sine nu i-a prea adus noroc lui Zanni, care a fost înfrânt de Alex Delea.

„N-am mai alergat de doi ani. E greu. Îmi trebuie două-trei zile să-mi recapăt suflul. Am și amețit!”, s-a scuzat el.

Pe de cealaltă parte, Alex Delea s-a bucurat de victorie strigând: „Să înceapă spectacolul!”.

Acesta s-a și ținut de cuvânt, aducând un nou punct pentru Războinici la următoarea rundă a jocului, lăsându-l pe Zanni în urmă, ceea ce nu l-a mulțumit absolut deloc pe fostul învingător.

Așadar, Faimoșii au pierdut jocul pentru recompensă de luni, din data de 27 martie 2023, cu un punctaj extrem de dezechilibrat de 10-4. Zanni a preferat să se retragă într-un colț, iar Războinicii nu au ratat ocazia perfectă de a-l lua peste picior.

„S-a izolat. Zanni. Ăla de l-ai bătut de l-ai rupt”, au scandat Războinicii.

După acest eșec, Zanni nu a avut de ales și a fost nevoit să admită faptul că Alex Delea are merite care nu pot fi contestate. Acesta a recunoscut în fața ambelor echipe și a prezentatorului Daniel Pavel că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

„Este un moment în care am pierdut niște puncte de glorie. Înainte să plec mi s-a spus, ‘N-are șanse Delea împotriva ta’. Nu e despre mine. Am pierdut și asta e. Am fost foarte slab azi. Am simțit. Bravo, Delea! O să te las să vorbești, oricum. N-o să-ți iau din glorie. Ai fost candelabrul vieții mele astăzi. M-ai umilit așa cum am umilit eu la viața mea foarte mulți adversari!”, a declarat acesta.

Citește și: Eliminare șoc la Survivor România 2023. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă