Eliminare șoc la Survivor România 2023. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă

Eliminare la Survivor România 2023. Cine a plecat acasă în ediția din această seară, după ce patru faimoși au fost nominalizați.

22 mart. 2023, 23:24
Eliminare șoc la Survivor România 2023. Nimeni nu se aștepta ca acest concurent să plece acasă
Cine a părăsit Survivor România în această seară

Concurentul eliminat în această seară de la Survivor România 2023 este Lucianna de la Războinici.

„Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie și despre cum să te porți cu niște persoane.

Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie. Nu simt că plec singură. Am niște persoane care au intrat în sufletul meu”, a spus Lucianna.

Înainte de a pleca, Lucianna le-a oferit colegilor de echipă câte o brățară și i-a îmbrățișat pe toți.

Citește și: Crina Abrudan nu s-a mai putut abține. Ce a făcut imediat ce a părăsit Survivor România: „Am zis că merit să îmi fac puțin de cap”

Încă o eliminare la Survivor România

Săpămâna trecută Faimoșii au fost cei care au pierdut un om, după ce DOC a fost eliminat din competiție. Ada Dumitru, Kamara, Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu au fost nominalizați pentru eliminarea din această săptămână.

Din tribul Războinicilor s-au aflat în pericol de eliminare Andrei Krișan, Robert Moscalu și Lucianna Vagneti.

Citește și: Mihai Zmărăndescu și Remus de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs. Și-au dat pumni și picioare ca într-un film de acțiune

Ionuț Iftimoaie și-a exprimat dorința de a nu fi votat de cei de acasă, ci să-l voteze pe Kamara. Acesta a vorbit despre lupta coechipierului său pentru fiul lui, Leon, care are probleme de sănătate. Artistul a venit la Survivor România pentru a strânge banii pentru operațiile care îi pot salva viața micuțului.

„Și chiar vreau să spun un lucru celor de acasă. Dacă, cumva, gândul lor oscilează între mine și Kamara, rugămintea mea este ca votul pentru mine să fie îndreptat către Kamara, astfel încât el să își poată continua misiunea mai departe. Pentru că este mult mai importantă misiunea lui, decât permanența mea aici”, a spus Ionuț Iftimoaie.