Umilit de medici: Bărbatul căruia dentistul i-a scăpat un ac pe gât, ţinut la coadă la spital

Umilit la spital cu acul în stomac. Buzoianul căruia medicul stomatolog i-a scăpat un ac pe gât este în continuare umilit. După ce medicul care a greşit i-a spus să aştepte să elimine acul pe cale naturală, bărbatul de 34 de ani a fost ţinut la coadă la spitalul Floreasca.

RomaniaTV.net
29 dec. 2012, 19:34
Umilit de medici: Bărbatul căruia dentistul i-a scăpat un ac pe gât, ţinut la coadă la spital

„De când mi s-a făcut fişa am stat la coadă (…) Trebuie să iau rândul ca orice om, nu ştiu ce au considerat dânşii. de ieri la radiografierea în zona stomacului a trecut o groază de timp, nu ştie nimenii unde e acum (…) Sunt obosit, nemâncat, super stresat…cu acul ăla în corp nu e o stare de bine”, a declarat bărbatul la România TV.

Răzvan a mers la o clinică din Buzău pentru a rezolva o problemă dentară. Medicul a scăpat însă acul pe gâtul bărbatului, dar l-a liniştit spunându-i că nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru şi, din experienţele pacienţilor trecuţi, nu trebuie să îşi facă nicio problemă, ci doar să bea un pahar cu apă.

Bărbatul s-a speriat, însă, şi a mers la spitalul judeţean de urgenţă din Buzău. Acolo i-a fost făcută o radiografie, iar medicii i-au confirmat prezenţa acului în stomac, spunându-i că viaţa lui nu este în pericol, iar acul poate fi eliminat pe cale naturală. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Răzvan a venit la spitalul Floreasca din Bucureşti.

Medicii de la spitalul Floreasca i-au făcut o fişă şi i-au spus că trebuie să aştepte la coadă alături de alţi 30-35 pacienţi.

După ce a acordat interviul pentru România TV, bărbatul a fost primit de medici. Acesta a făcut o plângere la Colegiul Medicilor şi a vorbit cu un avocat pentru a-l da în judecată pe medicul stomatolog care i-a scăpat acul pe gât.