Un actor celebru, arestat după ce a trecut strada neregulamentar şi i-a ignorat pe poliţişti

Actorul american Shia LaBeouf, cunoscut din seria filmelor de acțiune "Transformers", a fost arestat vineri în Austin (Texas, SUA) pentru comportament turbulent în spații publice, cauzat de consumul abuziv de alcool, a informat poliția locală citată de agențiile EFE și AFP.

11 oct. 2015, 09:53
Un actor celebru, arestat după ce a trecut strada neregulamentar şi i-a ignorat pe poliţişti

Shia LaBeouf, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat vineri pe o stradă din apropierea locului în care s-a desfășurat, la sfârșitul acestei săptămâni, festivalul de muzică Austin City Limits, a informat vineri poliția din această localitate.

Postul de televiziune ABC News a informat că, potrivit unui martor, LaBeouf a traversat strada fără să respecte semnalul luminos al unui semafor, chiar în fața unui echipaj de poliție. Apoi, ignorând apelurile polițiștilor, starul hollywoodian a fugit. În cele din urmă, Shia LaBeouf a fost prins și arestat de polițiști.

Actorul a fost transportat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Travis County Jail din localitate, însă a fost eliberat după ce și-a recunoscut vinovăția.

În iunie 2014, actorul a fost arestat și acuzat de mai multe infracțiuni, în timp ce se afla la un spectacol al musicalului „Cabaret” din New York, și unde la un moment s-a ridicat în picioare proferând obscenități la adresa scenei și fumând în incintă.

Citeşte şi Un cunoscut ACTOR se destăinuie: Am fost VIOLAT de o FEMEIE FOTO