Un cunoscut ACTOR se destăinuie: Am fost VIOLAT de o FEMEIE FOTO

Este cunoscut faptul că abuzul sexual este valabil în ambele direcţii, iar cele întâmplate în cazul bărbaţilor sunt la fel de îngrijorătoare. De aceea, declaraţiile şocante ale unui star de Hollywood, cunoscut drept unul dintre artiştii cei mai pasionaţi şi mai neconvenţionali din lumea filmului, au avut ecou.

28 nov. 2014, 09:32

Controversatul actor Shia LaBeouf a recunoscut că în cadrul show-ului „IAMSORRY” în care la începutul anului a stat cinci zile într-o cameră cu o pungă de hârtie pe faţă, a fost violat de o femeie, potrivit Mirror

Citeşte şi 14 actori celebri, în IPOSTAZE ORGASMICE pentru promovarea unui nou film FOTO

O femeie care a venit cu iubitul ei care stătea dincolo de uşă când s-a întâmplat asta, mi-a biciuit picioarele timp de 10 minute şi apoi m-a dezbrăcat şi a început să mă violeze… Erau sute de oameni la rând când a ieşit cu părul despletit şi rujul şters. Nu dădea bine. Nu doar pentru mine, dar nici pentru iubitul ei. În plus, iubita mea era la rând, de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru că a trebuit să petrec tot timpul în galerie – am fost separaţi cinci zile, fără comunicare. Aşa că a rănit-o destul de mult şi pe ea, având în vedere că vestea a circulat repede prin public. Când a ajuns la mine pentru o explicaţie, n-am putut să vorbesc, aşa că am stat amândoi cu trauma asta nespusă, în tăcere. A fost dureros”, a povestit Shia, despre violul de acum 9 luni de zile, în Los Angeles.

Citeteşte şi Actorul Shia Labeouf, implicat într-o bătaie într-un bar londonez