Un actor celebru divorţează după 22 de ani de căsnicie. Amantul soţiei i-a povestit detalii intime despre cum a fost înşelat

Lovitură de teatru în showbiz! Colin Firth divorţează după 22 de ani de căsnicie de Livia. În 2018, actorul a aflat că este înşelat cu un prieten din copilărie al soţiei sale.

14 dec. 2019, 15:54
Un actor celebru divorţează după 22 de ani de căsnicie. Amantul soţiei i-a povestit detalii intime despre cum a fost înşelat

Livia a început o idilă cu Mario Brancaccia acum mai mulţi ani, iar Colin Firth a aflat şi a decis să ia o pauză de la mariaj. Bărbatul, care ajunsese să o urmărească obsesiv pe Livia, i-a trimit un mail actorului şi i-a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu soţia lui.

DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz! O vedetă de la noi s-a despărţit după ce fostul soţ A BĂTUT-O

„În email erau detalii intime despre relaţia dintre Mario şi Livia. Era menit să îl umilească pe Colin şi să îl rănească. A vrut să se asigure că orice eforturi făcute de Colin şi Livia de a repara mariajul vor eşua”, a declarat o sursă apropiată lui Firth, conform Mirror.

Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din „Generaţia de Aur”. Soţia sa a rupt tăcerea: „M-a dat afară din casă!”

Colin Firth, în vârstă de 59 de ani, are doi fii cu Livia, Matteo şi Luca, dar şi un al băiat din relaţia cu actriţa Meg Tilly.