Un actor de la Hollywood s-a înfometat timp de o lună. Vezi cum arată acum

Arta cere sacrificii, mai ales atunci când trebuie să intri în pielea personajelor. Unii se tund, alţii îşi lasă plete sau barbă pentru a întruchipa cât mai bine personajele cărora trebuie să le dea viaţă. Un star de la Hollywood care a trebuit să slăbească foarte mult pentru a juca rolul unui transsexual seropozitiv a trebuit să se înfometeze timp de o lună pentru a ajunge la "forma ideală".

RomaniaTV.net
29 nov. 2012, 12:07
Un actor de la Hollywood s-a înfometat timp de o lună. Vezi cum arată acum

Jared Leto joacă rolul unui transsexual infectat cu HIV în The Dallas Buyer’s Club. Iar pentru a putea intra în pielea persoanjului a fost nevoit să ţină o cură drastică de slăbire. El a avut la dispoziţie o lună, pentru că a fost cooptat în proiect cu puţin timp înainte de începerea filmărilor.

În vârstă de 40 de ani, Leto şi-a epilat cu ceară tot părul de pe corp, inclusiv sprâncenele.

Regimul de înfometare la care a apelat l-a marcat pe Jared Leto. „Corpul tău trece prin faze ciudate. Uneori e greu să rezişti doar cu apă. Eu nu am vrut să slăbesc, ci să reprezint cum trebuie personajul”, spune actorul, care revine pe marele ecran la trei ani după filmul Mr. Nobody.

În The Dallas Buyer’s Club joacă şi actorul Matthew McConaughey, care de asemenea a fost nevoit să slăbească foarte mult pentru acest film.