Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Barajul de la Tileagd

Un adolescent de 16 ani, care a alunecat joi în apele bAlerta la 112 a fost dată la ora 9,50 de o femeie care se afla în zona barajului, a declarat pentru AGERPRES Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana. Potrivit acesteia, băiatul a fost văzut, împreună cu alţi câţiva tineri, circulând pe deasupra unei conducte. Din neatenţie, el a alunecat şi a căzut în apă, într-o zonă a barajului care măsoară o adâncime de aproximativ 15-16 metri. În salvarea băiatului au sărit imediat doi bărbaţi, însă nu au reuşit să-l găsească, apa fiind şi foarte rece. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri din partea personalului medical trimis la faţa locului, pentru că dădeau semne de hipotermie, a mai spus oficialul ISU. La faţa locului s-au deplasat echipa de căutare/salvare din cadrul Staţiei de Pompieri de la Aleşd, un echipaj de prim-ajutor , un echipaj de scafandri şi maşina de Terapie Intensivă Mobilă de la Oradea. 'Pompierii militari de căutare/salvare de la înec din staţia Aleşd care l-au căutat din barca pneumatică, chiar în perimetrul vizat, l-au găsit în mai puţin de două ore şi l-au scos la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul băiatului,' a mai spus Camelia Roşca, căutat de mai multe echipaje de salvare, a fost găsit mort şi scos la suprafaţă de pompierii din Aleşd.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 11:37
Un adolescent de 16 ani s-a înecat în Barajul de la Tileagd

Alerta la 112 a fost dată la ora 9,50 de o femeie care se afla în zona barajului.

Potrivit acesteia, băiatul a fost văzut, împreună cu alţi câţiva tineri, circulând pe deasupra unei conducte. Din neatenţie, el a alunecat şi a căzut în apă, într-o zonă a barajului care măsoară o adâncime de aproximativ 15-16 metri.

În salvarea băiatului au sărit imediat doi bărbaţi, însă nu au reuşit să-l găsească, apa fiind şi foarte rece. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri din partea personalului medical trimis la faţa locului, pentru că dădeau semne de hipotermie, a mai spus oficialul ISU.

La faţa locului s-au deplasat echipa de căutare/salvare din cadrul Staţiei de Pompieri de la Aleşd, un echipaj de prim-ajutor , un echipaj de scafandri şi maşina de Terapie Intensivă Mobilă de la Oradea.

„Pompierii militari de căutare/salvare de la înec din staţia Aleşd care l-au căutat din barca pneumatică, chiar în perimetrul vizat, l-au găsit în mai puţin de două ore şi l-au scos la mal. Din nefericire, medicii au constatat decesul băiatului”, a mai spus Camelia Roşca.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Giurgiu. Un tânăr s-a înecat după ce a înotat în Neajlov