Crimă ORIBILĂ în Prahova. Un adolescent de 17 ani, cercetat pentru uciderea unui consătean

Un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna prahoveană Bucov este cercetat pentru omor, fiind suspect că l-a ucis cu un cuţit pe un consătean cu care anterior consumase alcool. Sâmbătă dimineaţă, tânărul a fost ridicat şi dus la audieri.

14 iul. 2018, 06:15
Crimă ORIBILĂ în Prahova. Un adolescent de 17 ani, cercetat pentru uciderea unui consătean

Un adolescent de 17 ani din Bucov este suspectat că l-a ucis cu un cuţit pe un consătean.

Potrivit unor surse judiciare, crima s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o locuinţă din comuna Bucov, situată la câţiva kilometri de municipiul Ploieşti.

Tânărul în vârstă de 17 ani a mers acasă la un localnic în vârstă de 38 de ani şi au consumat împreună alcool. Între cei doi s-a iscat un conflict în urma căruia tânărul l-a înjunghiat cu un cuţit pe consăteanul său, leziunile fiind fatale. Nu au fost stabilite deocamdată motivele pentru care adolescentul a comis acest gest.

Presupusul agresor a fost identificat şi depistat, iar sâmbtă dimineaţă a fost dus la sediul Poliţiei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, care a deschis dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Luna trecută, un tânăr de aceeaşi vârstă din Prahova care anul trecut şi-a ucis tatăl cu un cuţit a fost condamnat la patru ani de detenţie într-un centru special, fiind găsit vinovat de omor asupra unui membru al familiei.