Un adolescent terorizează o întreagă localitate. Vezi unde se întâmplă

Un adolescent de 16 ani terorizează o întreagă localitate din judeţul Galaţi. Părinţii s-au săturat de tânărul delincvent şi vor să-l vadă la şcoala de corecţie, dar se tem să ia măsuri, deoarece băiatul devine violent.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 08:45
Un adolescent terorizează o întreagă localitate. Vezi unde se întâmplă

La numai 16 ani are 10 dosare penale pentru furturi şi spargeri. Este vorba despre un băiat din comuna gălăţeană Rădeşti. El s-a lăsat de şcoală şi se ocupă cu furtul din gospodăriile oamenilor. Nu numai localnicii, ci şi părinţii lui sunt disperaţi, pentru că ei trag ponoasele pentru faptele adolescentului.

Tatăl şi mama adolescentului au primit mai multe amenzi pentru faptele băiatului lor, dar, pentru că nu au cu ce să plătească, fac muncă în folosul comunităţii. Tatăl lui Nelu Arion ar vrea ca fiul lui să fie trimis la şcoala de corecţie. De fiecare dată când îi spune să nu mai fure, e ameninţat cu bătaia. „Ridica mâna asupra mea când e băut şi e influenţat de colegii care fură. Du-te, nene, la şcoala de corecţie, unde vrei. M-am săturat”, spune tatăl adolescentului.

Primarul din Rădeşti spune că băiatul este „micul terorist” al localităţii, mai ales că nici măcar din biserică nu i-a fost frică să fure, ultima spargere având loc chair în Ajunul Crăciunului.