Un adult şi doi copii, dispăruţi în zona unui lac din Cluj VIDEO

Operaţiuni disperate de căutare în lacul Tarniţa din judeţul Cluj. Doi copii şi tatăl lor sunt daţi dispăruţi în zona Gilău. Cei trei sunt căutaţi la această oră de poliţie, de ISU şi de echipe de scafandri în zona unui lac din Cluj. Poliţiştii iau în calcul inclusiv varianta sinuciderii pentru că bărbatul a lăsat o înregistrare video de adio.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 08:47
Un adult şi doi copii, dispăruţi în zona unui lac din Cluj VIDEO

Trei persoane dispărute sunt căutate la această oră în zona unui lac de acumulare din zona Gilău, judeţul Cluj. Este vorba de doi copii, o feţiţă de trei ani şi fratele ei de 15 ani, şi tătal lor.

„Lângă lacul unde se fac căutări pentru găsirea celor trei persoane a fost găsită maşina bărbatului. Nu este exclusă varianta sinuciderii, mai ales că în casa bărbatului a fost găsită o înregistare video, adresată soţiei sale. Familia a fost informată despre acest incident”, a declarat la România TV, Anca Sidonia Purdea, purtătorul de cuvânt IPJ Cluj.

Bărbatul dispărut luni, împreună cu cei doi copii, a lăsat o înregistrare video de adio. Clujeanul îşi ameninţa soţia că nu-şi va mai vedea copiii niciodată.