Un agent de la Poliţia Târgu Jiu a accidentat mortal o femeie

O femeie în vârstă de 62 de ani a murit, marţi, după ce a fost lovită de un autoturism condus de un agent din cadrul Poliţiei Municipale Târgu Jiu, care se afla în timpul liber.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 11:43
Un agent de la Poliţia Târgu Jiu a accidentat mortal o femeie

Poliţistul, Rudolf Dan Szabo, era în concediu de odihnă şi se deplasa cu autoturismul spre Motru. La un moment dat, la câţiva kilometri de Târgu Jiu, în comuna Băleşti, maşina condusă de agent a lovit o femeie, care, în urma impactului, a murit, potrivit Mediafax.

Femeia decedată conducea un autoturism Dacia pe care l-a oprit pe partea dreaptă a şoselei, apoi a coborât din maşină pentru a traversa strada la ghişeul poştal de unde urma să îşi ridice pensia. Conform poliţiştilor care au făcut ancheta la faţa locului, femeia nu s-a asigurat când a traversat strada, fiind lovită din spate de autoturismul condus de agentul de poliţie.

Poliţistul se afla în depăşirea maşinii oprite pe partea dreaptă a drumului, el declarând oamenilor legii că femeia i-a apărut brusc în faţă, nemaiputând să o evite.

Poliţistul a oprit maşina după circa 10 metri, pe carosabil nefiind urme vizibile ale unei frânări bruşte.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că bărbatul nu consumase alcool.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru necropsie, poliţiştii deschizând o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.