Un al doilea adolescent a fost arestat după o serie de atacuri cu acid la Londra

Un al doilea suspect, un adolescent de 15 ani, a fost arestat în legătură cu cinci atacuri cu acid care au avut loc în decurs de 72 de minute la Londra, a anunțat Poliția Metropolitană a capitalei britanice vineri pe Twitter, informează agenția DPA.

RomaniaTV.net
14 iul. 2017, 17:40
Un al doilea adolescent a fost arestat după o serie de atacuri cu acid la Londra

Băiatul a fost arestat vineri în cartierul Hackney din estul Londrei sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și jaf, a declarat poliția.

Un adolescent de 16 ani a fost deja arestat în legătură cu atacurile cu acid, care au început joi la 22.25 (21.25 GMT) în Hackney, unde cei doi adolescenți pe o motoretă au atacat cu acid un bărbat aflat și el pe motoretă și căruia i-au furat apoi acest vehicul.

Atacurile ulterioare — efectuate de cei doi adolescenți pe motorete — au avut loc în zona centrală Islington și din nou în estul Londrei, a declarat poliția într-un comunicat.

Toate cele cinci victime au suferit răni în aceste atacuri, dar fără a le fi pusă viața în pericol. Cu toate acestea, poliția a anunțat că una dintre victime a rămas „desfigurată pe viață”.