Un alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la înălțime, în București, în timp ce spăla geamurile unei clădiri

Un bărbat a murit, luni, după ce a căzut de pe un imobil din Sectorul 1, potrivit Biroului de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

15 mai 2023, 13:29
Un alpinist utilitar a murit după ce a căzut de la înălțime, în București, în timp ce spăla geamurile unei clădiri

Un alpinist a căzut de la înălțime în timp ce spăla geamurile unei clădiri de birouri, de pe strada Buzești. Din primele date este vorba despre un nepalez de 32 de ani, alpinist utilitar, care a murit după ce a căzut de la etaj 5 al clădirii ale cărei geamuri le spăla.

Citește și: Răzbunare ca în junglă! Nicușor Dan defrișează palmierii lui Robert Negoiță abia plantați în Piața Unirii. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe”

În ciuca manevrelor de resuscitare, bărbatul a murit.

”La data de 15 mai 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 4 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de pe un imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.