Un alt accident cu două victime produs de un şofer drogat. Patru pietoni luaţi pe sus de un şofer şi la Suceava

În urma impactului din Prahova, şoferul şi un pasager în vârstă de 19 ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

31 aug. 2023, 15:09

Un şofer care era drogat cu marijuana a provocat un accident rutier, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna prahoveană Bălţeşti, două persoane fiind rănite.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălţeşti, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice, scrie Agerpres.

„Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe strada Gorunului, din comuna Bălțești a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălțești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, din beton.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 19 ani, din comuna Bălțești, ambii fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Accident tragic în Italia. Un tren a spulberat cu 160 km/oră cinci muncitori care lucrau pe şine

La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv – marijuana.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a transmis IPJ Prahova.

În urma impactului, şoferul şi un pasager în vârstă de 19 ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.La momentul transportării la spital, şoferului i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv pentru marijuana, arată sursa citată.

Accident la Suceava: Un autoturism a ieșit de pe drum și a izbit patru pietoni

Un autoturism a ieșit de pe șosea, în Suceava, și a lovit patru pietoni: doi adulți și doi copii. Cei patru pietoni și femeia aflată la volanul mașinii au ajuns la spital. Accidentul a avut loc joi, în orașul Suceava, pe Calea Unirii, scrie Obiectiv de Suceava.
Potrivit ISU Suceava, mașina a acroșat patru pietoni și s-a oprit într-un stâlp din beton. Cei patru pietoni sunt două femei de 19 și 41 de ani, respectiv două fete 9 și 15 ani. Inclusiv femeia aflată la volanul mașinii, în vârstă de 58 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A bătut recordul la capitolul infracțiuni! Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină, a făcut accident și a fugit de la fața locului
Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.