Un alt actor din Game of Thrones a murit subit. A apărut din primul sezon în serialul fenomen de la HBO

Actorul BJ Hogg a interpretat rolul lui Ser Addam Marbrand în „Urzeala Tronurilor”, scrie indiatoday.in. Marbrand făcea parte din Casa Lannister. Actorul a apărut în sezonul 1 al serialului-fenomen produs de HBO.    

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 17:38
Un alt actor din Game of Thrones a murit subit. A apărut din primul sezon în serialul fenomen de la HBO

Actorul de origine irlandeză BJ Hogg, cunoscut pentru rolul său din serialul de comedie britanic „Give My Head Peace”, a murit la vârsta de 65 de ani, anunţă BBC. Cauza morţii nu a fost dezvăluită.

Emilia Clarke, prinţesa dragonilor din Game of Thrones, propune o cină virtuală drept recompensă pentru o colectă umanitară

„Era un om atât de formidabil, o personalitate genială şi un actor superb”, a declarat agentul său Geoff Stanton pentru mass-media britanice.

Cariera sa se întinde pe patru decenii. Născut în 1955, BJ Hogg a apărut în serialul poliţist „The Fall” şi „Game of Thrones”, după romanele lui George R.R. Martin. El interpretează în primul sezon al serialului de succes produs de HBO pe Addam Marbrand, apropiat al familiei Lannister.

În cinema, el a jucat în special în „Hunger”, primul film al lui Steve McQueen despre greva foameni a liderului IRA Bobby Sands în 1981. Scurtmetrajul „Dance Lexie Dance”, în care este un tată văduv, a fost nominalizat la Oscar în 1998.