Un alt vlogger celebru a făcut declarații controversate pe internet. Ce a postat pe Tik Tok

Mihai Zmenta, un alt vlogger care a făcut declarații controversate, a scăpat de ancheta polițiștilor! El îndeamnă la agresarea sexuală a minorelor, printr-un filmuleț postat în mediul online. 

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 06:00
Un alt vlogger celebru a făcut declarații controversate pe internet. Ce a postat pe Tik Tok

Mihai Zmenta, un influencer cu peste 600.000 de abonati pe Youtube, a postat un video pe TikTok in care a sustinut ca fetele „si-o cer”.

„Bineinteles ca avem si domnisoare nota 10, ba. Viitoare asistente TV, bineinteles. Eu nu inteleg parintii acestor copii, de ce mai sunt surprinsi cand ele sunt violate. Pentru ca, ba, si-o cer. Nu vedeti cum umbla imbracate cand ies din casa? Mai ca nu-si scriu pe frunte: «Vreau sa fiu violata. O sa-mi placa.»”, a declarat influencerul pe platforma utilizata de foarte multi copii si adolescenti.

Mihai Zmenta a declarat la România TV faptul că prin videoclipul pe care l-a postat pe canalul său nu instigă la viol, acesta fiind scos din context.

”Vreau să vă corectez, eu în clip nu am instigat la viol. Toată presa asociază ce am spus eu cu spusele acelui vlogger. Eu îmi cer scuze victimelor care s-au simțit deranjate. Nu este o instigare la viol, toată presa asta vorbește. E scos din context și prezdentat într-o formă în care eu îndemn” , a declarat Mihai Zmenta la România TV.