Un american susţine că a autopsiat circa 3.000 de extratereştri într-un laborator secret guvernamental VIDEO

Emery Smith a stat peste un deceniu în anonimat, pentru ca, în sfârşit s-a decis să iasă într-un interviu public la emisiunea lui David Wilcock, “Dezvăluiri cosmice”, unde a declarat că a făcut autopsia la peste 3.000 de extratereştri! Emery Smith a declarat că, de când nu a mai lucrat pentru “operaţiunile negre guvernamentale”, a fost urmărit şi ameninţat cu moartea de mai multe ori. Dar, pentru siguranţa sa, bărbatul a spus că mai bine să dezvăluie public lucrurile pe care le ştie decât să stea anonim.

05 oct. 2018, 11:48
Un american susţine că a autopsiat circa 3.000 de extratereştri într-un laborator secret guvernamental VIDEO

Încă de tânăr, bărbatul a lucrat ca tehnician chirurgical în armată, arătând disponibilitatea sa pentru a învăţa repede lucrurile, scrie lovendal.ro. Când a fost transferat la Baza Aeriană din Kirtland, i s-a oferit o slujbă specială, aceea de a analiza diferite ţesuturi de mamifere. Nu i s-a spus exact ce reprezintă, dar totuşi i s-a atras atenţia că slujba sa este una de „top secret” şi dacă va spune ceva familiei sale „s-ar putea să fie omorât”.

Citeşte şi Secretele ascunde la planetei Marte: piramide, structuri ciudate şi OZN-uri

Totuşi, bărbatul şi-a dat seama că mostrele de ţesuturi proveneau de la vietăţi care nu păreau a fi de pe planeta noastră, părând a fi foarte evoluate. De aceea, el s-a întrebat dacă nu cumva lucra cu cu ființe extraterestre, sau poate că era vorba de hibrizi cu ADN uman/animal.

Nu a durat prea mult timp, aproximativ 10 luni, pentru ca Emery să avanseze până la punctul în care a primit pentru autopsie părți mari de corpuri de ființe extraterestre. Emery a descris în interviu primul corp pe care a lucrat.

Emery: Era o piele de culoarea leopardului, era un trunchi care părea că ar fi explodat, avea piele reptiliană, avea părți normale de corp ca și noi, așa că am putut vedea splina, inima, plămânii. Fața era prea distorsionată și distrusă, așa că nu pot să spun cum arăta, dar avea o structură osoasă perfectă, normală, ca și noi”.

David: Te-ai speriat prima dată când ai văzut când ai un asemenea corp? Nu ţi-ai spus – „O, Doamne, ce se întâmplă aici?”

Emery: Am fost șocat. Apropo, ei îmi măsurau ritmul inimii tot timpul, măsurau modul în care reacționez, așa că mi-am păstrat firea rece.

Pe de-o parte, Emery avea o curiozitate mare cu privire la ființele pe care lucra, despre locul lor de proveniență, despre cum au ajuns în laborator, ce li s-a întâmplat. Cu toate acestea, el nu a avut nici măcar dreptul de a pune întrebări, așa că a lăsat lucrurile nelămurite…

După ce a lucrat pentru o vreme cu trupuri întregi de ființe extraterestre, multe dintre ele sfidând orice imaginaţie, bărbatul a început să simtă că ceva nu era în regulă, că nu se mai simțea confortabil cu ceea ce făcea. În ziua în care a primit un trup cald, despre care știa că tocmai a murit, a început să-și dea seama că nu mai dorea să continue acest lucru, aşa că a solicitat şi a primit ieşirea din această activitate.