Un amestec te ajută să-ţi detoxifiezi organele interne şi să dai jos grăsimea

Oamenii vor să fie sănătoşi şi în formă, dar prea puţini sunt dispuşi să facă sacrificii ca să obţină rezultatele dorite. În timp, organele interne, în special ficatul şi rinichii, precum şi sistemul limfatic, se încarcă cu toxine. Însumate cu problemele de supraponderalitate, aceste acumulări de toxine cresc riscul de îmbolnăvire şi supun inima la foarte mult stres fizic. Apa este cea mai importantă substanţă de care are nevoie corpul pentru a scăpa de toxine, iar combinarea acesteia cu anumite ingrediente îi potenţează proprietăţile detoxifiante.

05 apr. 2017, 16:31
Un amestec te ajută să-ţi detoxifiezi organele interne şi să dai jos grăsimea

Iată mai jos un amestec detoxifiant cu efecte grozave pentru detoxifierea de primăvară:

Ingrediente necesare:

  • 2 roșii
  • o lămâie
  • o rădăcină mică de țelină
  • o radacină de 2-3 cm de ghimbir
  • un ardei mic iute (optional, asta pentru persoanele care îl suportă)

Instrucţiuni:

Spală bine toate ingredientele, curăță de coajă țelina și ghimbirul, taie în bucăți mici toate ingredientele, apoi pune-le la storcător. La final, stoarce lămâia, amestecă bine și bea tot amestecul deodată, potrivit secretele.com.

Dacă adaugi și ardeiul iute, pune-l în blender cu restul ingredientelor.

Bea acest amestec dimineața și nu uita să bei un pahar de apă după. Cura se urmează timp de 10 zile consecutive. Această procedură va accelera metabolismul și va ajuta la eliminarea toxinelor acumulate de-a lungul iernii.

Citeşte şi Vrei să slăbeşti? Ţine o cură cu verdeţuri de primăvară