Un an de când Răzvan Ciobanu a murit. Mama regretatului designer este devastată de durere: „Este o zi prea tristă, nu mă simt bine”

Anul trecut, pe vremea asta, Răzvan Ciobanu se stingea din viaţă la vârsta de 43 de ani, într-un cumplit accident de mașină, care a avut loc în județul Constanța. Era a doua zi de Paște.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 05:25
Un an de când Răzvan Ciobanu a murit. Mama regretatului designer este devastată de durere: „Este o zi prea tristă, nu mă simt bine”

Mama regretatului designer se pregătește de pomenirea sa. Elena Ciobanu este devastată de durere încă şi nu își poate reveni din șocul pierderii.

Citeşte şi: Părinţii lui Răzvan Ciobanu, mesaj cutremurător pe Facebook: „Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

Este o zi prea tristă ca să pot vorbi despre dispariția fiului meu. Nu mă simt bine. Vom face o mică pomenire la biserică, cu câteva persoane, și apoi vom împărți pachete„, a mărturisit mama lui Răzvan Ciobanu pentru Click!.

Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea…

A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea , când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua „Rămas bun” de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu„, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru aceeaşi sursă.

„Vinovatul moral este Iulian Cercel”

Dosarul morţii lui Ciobanu a fost clasat, spre nemulţumirea apropiaţilor. Avocata Laura Vicol, cea mai bună amică a lui Ciobanu, consideră că vinovatul moral este Iulian Cercel, proprietarul maşinii în care a murit Ciobanu.

Data morţii este 28 aprilie, a murit seara târziu, aproape de ora 23,00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7. Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit.

A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singura speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească.

Vinovatul moral este Iulian Cercel. În lunile de pseudo-amiciţie dintre ei, s-a inflitrat în viaţa lui într-o perioadă în care prietenii lui nu au auzit strigătele lui de ajutor. Nu se afla la faţa locului, i-a fost urmărit telefonul.

Iniţial, m-am gândit că Răzvan a fost bătut şi lăsat acolo, sau că a fost urmărit şi forţat să iasă de pe şosea. Dar nu s-a întâmplat asta. Îşi dorea mult să vină acasă, şi pentru că nu avea cum altfel, s-a urcat în maşina morţii”, a declarat Laura Vicol la România TV.