Un an de la moartea lui Florin Condurăţeanu. Momente emoţionante la mormântul jurnalistului

S-a împlinit un an de la moartea marelui jurnalist Florin Condurățeanu. Familia și apropiații s-au adunat la mormânt, iar fiecare în parte și-a adus aminte de ceea ce a însemnat omul și jurnalistul Florin Condurățeanu.

25 iun. 2022, 17:34
Un an de la moartea lui Florin Condurăţeanu. Momente emoţionante la mormântul jurnalistului

Un an de la moartea lui Florin Condurăţeanu. Au fost momente emoţionante, sâmbătă, la mormântul jurnalistului.

Un an de la moartea lui Florin Condurăţeanu. Dan Diaconescu: „Era cel mai bun dintre pământeni”

Citeşte şi EXCLUSIV. Fiica lui Vadim Tudor, declaraţii emoţionante despre Florin Condurăţeanu: „Se bucură că se întâlneşte cu tata din nou, în altă dimensiune”

Florin Condurăţeanu a murit pe 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Jurnalistul care și-a dedicat viața presei s-a stins din viață la vârsta de 78 de ani, în brațele fiului său.

„Lipseşte Ţuţu foarte mult. Florin Condurăţeanu a arama in sufletul si in inimile noastre. Este în casă în fiecare cu noi prin pozele pe care le avem, prin faptul ca vin saptamanal aici si vorbesc cu el”, a mărturisit fiul lui Florin Condurăţeanu pentru România Tv.

Dan Diaconescu a fost unul dintre jurnaliştii  apropiaţi de „Ţuţu” şi are numai cuvinte frumoase de spus la adresa lui.

„Era de departe cel mai bun dintre pamanteni, un om exemplar şi adevăratul meu tată în ultima vreme, după dispariţia tatălui meu. Oamenii ar trebui sa inteleaga forta exemplului lui Ţuţu”, a spus Dan Diaconescu.

Un alt jurnalist foarte apropiat de Florin Condurăţeanu, care nu a lipsit la parastasul de un an, a fost şi Ovidiu Bălan.

„Lui Ţuţu nimeni nu îi vorbea cu dumneavoastră şi nu îi vorbea nu din lipsă de respect. Generaţii la rând şi l-au asimilat. Pensionarii îl considerau de-al lor, până şi tânăra generaţie de cititori îl considerau de-al lor”, a declarat Ovidiu Bălan.

Citeşte şi Ultima dorință a lui Florin Condurățeanu. Fiul său face primele declarații despre pierderea tatălui: „Cea mai urâtă zi! Aveam o relație specială, eram prieteni”