UN AN DE LA TRAGEDIA din Constanţa. Cine este vinovat pentru moartea celor trei fete care au ars de vii

Se împlineşte un an de la cumplitul eveniment în urma căruia o cântăreaţă şi două dansatoare au ars de vii. Trei tinere care abia începuseră să-şi trăiască viaţa şi-au găsit sfârşitul în focul iadului, în noaptea de 5 aprilie. Drama familiilor este imposibil de descris în cuvinte. Şi astăzi, restaurantul Beirut din Constanţa unde s-a întâmplat nenorocirea, dă fiori celor care trec pe lângă el, relatează România TV.

RomaniaTV.net
04 apr. 2015, 15:01
UN AN DE LA TRAGEDIA din Constanţa. Cine este vinovat pentru moartea celor trei fete care au ars de vii

Nicoleta Cengher, Nicole Vasiliţeanu şi Mihaela Tucă sunt cele trei tinere care au ars de vii într-un local din Constanţa.

La un an de la tragedia care a şocat o ţară întreagă, judecătorii au găsit vinovaţii. Mama Nicoletei Cengher a intrat în posesia rechizitoriului, iar veştile au fost halucinante. 

Ieri am fost chemată să citesc rechizitoriul în care vinovaţi de moartea fiicei mele şi a celorlalte două tinere sunt DESTINUL, coşul de fum, vântul şi clădirea. Voi lupta să demonstrez că nu este aşa. Cu toţii ştim asta. Am încredere încă în justiţie. Trebuie să se facă dreptate. Vreau ca fata mea şi celălalte două tinere să fie răzbunate. Erau trei tinere nevinovate!”, a mărturisit mama Nicoletei Cengher, Mariana Sarkany, scrie spynews.ro

CITEŞTE ŞI IPOTEZĂ ŞOC în cazul cântăreţei care a ars de vie într-un restaurant din Constanţa. Familia cere DESHUMAREA

În 5 aprilie 2014, sâmbătă seara – în jurul orei 23, apelul la 112 îi trimite pe pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii Dobrogea la doar câteva sute de metri distanţă de inspectorat, acolo unde flăcările au cuprins un căutat restaurant cu specific libanez.

Acţiunea, care s-a anunţat de la bun început una dificilă, se dovedeşte a fi o adevărată tragedie. După lichidarea incendiului (undeva la ora 03.30), sub dărâmături, oamenii legii descoperă trupurile a trei tinere artiste: două dansatoare şi o cântăreaţă. Focul ar fi pornit din cauza unui cuptor electric.

Mihaela Tucă, de 24 de ani, din Mangalia, şi Nicoleta Cengher, de 22 de ani, din Costineşti, s-au dus înainte de vreme, iar familiilor şi prietenilor nu le-a mai rămas decât să le plângă şi să se întrebe cine este vinovat.