Un arădean oferă o recompensă substanţială pentru a-l găsi pe cel care i-a turnat zahăr în rezervor şi i-a tăiat cauciucurile maşinii: „Nu sunt interlop sau mafiot” VIDEO

Incident nefericit pentru un arădean. În noaptea de sâmbătă spre duminică, maşina acestuia a fost vandalizată de către un trecător, camerele de supraveghere montate la un magazin din zonă surprinzând momentul.

17 feb. 2023, 10:28
Un arădean oferă o recompensă substanţială pentru a-l găsi pe cel care i-a turnat zahăr în rezervor şi i-a tăiat cauciucurile maşinii: „Nu sunt interlop sau mafiot” VIDEO

Potrivit spuselor păgubitului, autoturismul era parcat pe strada Andrei Şaguna. La un moment dat, sub adăpostul întunericului, o persoană care trece pe stradă deschide capacul de la rezervor şi se vede cum toarnă ceva. Potrivit proprietarului maşinii, în rezervor i-a fost turnat zahăr, ceea ce distruge motorul. Mai mult, după aceea, vandalul s-a mutat pe cealaltă parte a maşinii şi a tăiat două dintre roţile autovehiculului.

„Ofer recompensă 500 de euro celui care poate să îmi dea informaţii despre această persoană”, a anunţat proprietarul. Acesta a depus deja o plângere şi la Poliţie.

„Momentul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui magazin de instalaţii sanitare de pe strada Andrei Şaguna. Cred că cel care a făcut acest lucru nu a observat aceste camere. Am depus plângere la Poliţie”, ne-a spus cel care s-a ales cu maşina vandalizată.

Întrebat de reporterii Aradon dacă ştie să aibă duşmani, dacă are neînţelegeri cu alte persoane, păgubitul a declarat: „Sincer, chiar nu am nimic de împărţit cu nimeni. Sunt un om normal. Nu sunt interlop, nu sunt mafiot, sau ceva de genul acesta, sunt doar o persoană normală, cu familie, cu doi copii”.

Citeşte şi: Incendiu uriaș la un spital din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu de intervenție. Zeci de pacienți evacuați

Ţinând cont de acest aspect, se pare că gestul celui care a vandalizat maşina este unul întâmplător, victima fiind aleasă aleatoriu.

„Nu am auzit să mai fi păţit cineva aşa ceva în zonă. Pe de altă parte, nici nu am vorbit cu prea mulţi vecini”, a mai declarat păgubitul, potrivit sursei citate.

Acesta a spus că va căuta camere de luat vederi şi la alte imobile de pe Şaguna, pentru a vedea dacă faţa vandalului nu se observă mai bine, dar şi pentru a afla dacă mai sunt şi alte persoane care au păţit la fel ca el.

Citeşte şi: Locul din casă în care trebuie să te adăpostești în cazul unui cutremur puternic