Un atlet american stabileşte recordul mondial la triatlon cu jonglerii VIDEO

A înotat, a mers pe bicicletă şi a alergat fără să se oprească din jonglat cu 3 mingi. Joe Salter, un american de 31 de ani din Pensacola, a vrut să concureze la un trialtlon într-o manieră unică.

RomaniaTV.net
18 mai 2012, 15:54
Un atlet american stabileşte recordul mondial la triatlon cu jonglerii VIDEO

Pasionat de jonglerii, Joe Salter a înotat 400 de metri folosindu-se doar de picioare, a pedalat 25 de kilometri şi a alergat alţi 6 kilometri în timp ce făcea jonglerii în aer cu 3 mingi.

Americanul a încheiat astfel cursa în două ore de la start şi nu a fost ultimul care a trecut linia de sosire.

Joe face jonglerii cu mingi încă de când avea 8 ani. Era pasionat de aceste jocuri care i-au cultivat ambiţia, dar i-au dezvoltat şi abilitatea fizică.

Americanul a spus că cea mai grea probă din triatlon a fost cea de înot, când a trebuit să se mişte în apă pe spate, dând numai din picioare, pentru că mâinile îi erau ocupate cu cele trei mingi de tenis pe care le rotea în aer  încontinuu. „Le-am scăpat de trei ori când eram în apă. De fapt, nu se poate spune că le-am scăpat, pentru că mingile pluteau. Ar fi fost mai rău dacă le-aş fi scăpat când mergeam pe bicicletă, pentru că aş fi pierdut mai mult timp oprindu-mă să le culeg de pe jos”, a povestit Joe pentru Huffington Post.