Un autobuz STB a căzut într-o groapă. Mai mulţi pasageri au fost răniţi

Mai mulţi pasageri au fost răniţi, vineri dimineaţă, după ce un autobuz STB a căzut într-o groapă uriaşă. Pasageri răniți în autobuz după ce acesta a intrat într-un crater din asfalt. Accidentul a avut loc pe soseaua Fundeni, în Capitală.

19 feb. 2021, 11:56
Un autobuz STB a căzut într-o groapă. Mai mulţi pasageri au fost răniţi
Un autobuz STB a căzut într-o groapă. Mai mulţi pasageri au fost răniţi

Un autobuz STB a căzut într-o groapă. Incidentul s-a petrecut, vineri dimineaţă, pe şoseaua Fundeni din Capitală.

Citeşte şi Ambulanţă răsturnată în urma unui accident înfiorător în Vrancea. O pacientă cu COVID-19 a murit

Un autobuz STB a căzut într-o groapă

Geamurile autobuzului s-au spart în urma incidentului, iar mai multe persoane care se aflau în mijlocul de transport în comun au fost rănite din cauza cioburilor.

Citeşte şi Şofer amendat pentru aglomeraţia din autobuz în Buzău. Sancţiunea primită pentru că nu a respectat regulile în pandemie

Accident cumplit în Olt. Doi tineri au fost răniţi după ce au căzut cu maşina de pe pod

Un accident grav s-a petrecut, vineri dimineaţă, în localitatea Cornetu. Doi tineri, în vârstă de 19 și 25 de ani, s-au ales cu răni grave după ce maşina în care se aflau a căzut, în râul Olt, de pe un pod. Potrivit autorităților, aceștia au ajuns de urgență la spital, cu multiple traumatisme.

Două persoane aflate în zonă au intervenit în timp util, au reușit să-i scoată din apă și să-i ducă la o pensiune din apropiere. Din fericire, erau conștienți în momentul în care au fost preluați de echipajele medicale ajunse la fața locului, potrivit Fanatik.

Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, căzând în albia râului Olt, de la 20 de metri înălțime. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs nefericitul accident.